Τρίτη 23 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Γιουβέντους-Σασουόλο 2-2

Γιουβέντους-Σασουόλο 2-2

Η Γιουβέντους άφησε δύο βαθμούς στην έδρα της με τη Σασουόλο (2-2) και πλέον η Ίντερ έχει την ευκαιρία να την προσπεράσει και να βρεθεί εκείνη στην κορυφή της Serie A.

Μεγάλη γκέλα για τη Γιουβέντους!

Η «Βέκια Σινιόρα» έφερε εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στη Σασουόλο για την 14η αγωνιστική της Serie A με σκορ 2-2 και αυτό ενδέχεται να επιφέρει αλλαγές στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ : Η περιέργεια του τετ α τετ και η πρώτη ήττα του ΠΑΟΚ

Η Γιουβέντους προηγήθηκε με δυνατό μακρινό σουτ του Μπονούτσι στο 21′, ωστόσο στο 23′ ήρθε η ισοφάριση από την ομάδα του Γιώργου Κυριακόπουλου (ο Έλληνας αμυντικός αγωνίστηκε βασικός και σε όλο το ματς), χάρη σε τέρμα του Μπογκά ο οποίος «έσκαψε» τον Μπουφόν και βρήκε στόχο.

Η ολική ανατροπή από τη Σασουόλο έγινε στο 47′, όταν ο Ματάις Ντε Λιχτ έκανε λάθος απομάκρυνση, ο Καπούτο έκανε ένα ασθενές σουτ και ο Μπουφόν αντέδρασε λανθασμένα, για το 1-2.

Ο Ντιμπάλα κέρδισε πέναλτι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο το εκτέλεσε σωστά για το τελικό 2-2 στο 68′. Αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να επιφέρει αλλαγές στην κορυφή της Serie A, καθώς αν η Ίντερ επικρατήσει της Σπαλ σε λίγη ώρα (16:00) στο «Τζουζέπε Μεάτσα», τότε θα περάσει στην πρώτη θέση με 37 βαθμούς. Η Γιουβέντους έχει 36.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπονούτσι, Σάντρο, Ντε Λιχτ, Κουαδράδο Τσαν (54’ Ματουϊντί), Μπεντανκούρ, Πιάνιτς, Μπερναρντέσκι (53’ Ντιμπάλα), Ρονάλντο, Ιγκουαΐν (81’ Ράμσεϊ)

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Τουράτι, Τολιαν, Μαρλόν, Μανιανέλι, Ρομάνια, Κυριακόπουλος, Μπογκά (90’ Πελούζο), Ντζούρισιτς (72’ Μίλντιρ), Λοκατέλι, Τραορέ (62’ Ντάνκαν), Καπούτο

Sports in

H ευκαιρία που αναζητούσε το ελληνικό ποδόσφαιρο

Ας κοιτάξουμε τη μεγάλη εικόνα. Όχι μόνο τις εκλογές της ΕΠΟ. Αλλά και όσα συμβαίνουν στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου τις τελευταίες εβδομάδες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Ιουλίου 2024