Νέο ξεκίνημα, ίδιο αποτέλεσμα για την Άρσεναλ που δεν κατάφερε να κερδίσει για όδγοο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις (τελευταία της νίκη στο πρωτάθλημα στις 6 Οκτωβρίου! με 1-0 την Μπόρνμουνθ) μένοντας στο 2-2 στην έδρα της Νόριτς με τον Φρέντι Λιούμπεργκ να κάνει ντεμπούτο.
Ο Λακαζέτα για την Άρσεναλ και ο Μακλίν για τη Νόριτς δεν κατάφεραν να σκοράρουν στα πρώτα λεπτά του ματς και τελικά οι γηπεδούχοι ανοιξαν το σκορ στο 21′ με τον συνήθη ύποπτο Τεέμου Πόυκι. Ο Φινλανδός επιθετικός σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.
Η απάντηση από την Άρσεναλ ήρθε μόλις τρία λεπτά μετά όταν κέρδισε πέναλτι για χέρι του Ζίμερμαν. Ο Ομπαμεγιάνγκ το εκτέλεσε με τον Κρουλ να αποκρούει αλλά ο διαιτητής έδωσε επανάληψη και με τη δεύτερη ο Γκαμπονέζος έκανε το 1-1. Πριν βγει το ημίχρονο όμως οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλο γκολ αφού στις καθυστερήσεις ο Κάντγουελ με πλασέ έκανε το 2-1 για την ομάδα του.
Στο 56′ οι «κανονιέριδες» κατάφεραν να ισοφαρίσουν και πάλι με τον Ομπαμεγιάνγκ ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το 2-2. Στη συνέχεια η Νόριτς έχασε πολλές ευκαιρίες με τον Λένο και το δοκάρι (59′ σε σουτ του Μακλίν) να σώζει τους φιλοξενούμενους που θα πρέπει να είναι και χαρούμενοι που δεν έχασαν.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.