Η ΑΕΚ επικράτησε του Προμηθέα Πάτρας με σκορ 73-68 στο ΟΑΚΑ πετυχαίνοντας την πέμπτη νίκη της στο πρωτάθλημα και τέταρτη συνεχόμενη σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι που κρίθηκε στο τέλος.
Κορυφαίος για την «Ένωση» ήταν ο Κιθ Λάνγκφορντ με 20 πόντους, 3 ασίστ και 3 ριμπάουντ, ενώ για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Οκτάβιους Έλις που πέτυχε double-double με 23 πόντους και 14 ριμπάουντ.
Η ΚΑΕ ΑΕΚ δημοσίευσε στο κανάλι της ομάδας στο YouTube την παρακάμερα του παιχνιδιού, παρουσιάζοντας μας τον αγώνα με άλλη… ματιά.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Μετά τη Λεβερκούζεν στο Champions League, o Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και παράλληλα αναφέρθηκε στο πρόβλημα δυστοκίας του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονακό και πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι να λυθούν.
Η Μισέλ Γιο απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ και ο στενός της φίλος Ρίτσαρντ Σιάο ήταν στο πλευρό της σε αυτή τη σπουδαία στιγμή της καριέρας της.