Βέλγιο: To εστιατόριο που όλοι οι σερβιτόροι έχουν σύνδρομο Down
Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί ένα εστιατόριο στο Βέλγιο. Εκτός από τις διθυραμβικές κριτικές διακρίνεται για το ξεχωριστό προσωπικό του, που αποτελείται από σερβιτόρους με σύνδρομο Down.
- Με τι δεν είναι ικανοποιημένοι οι εργαζόμενοι - Και δεν είναι ο μισθός η μεγαλύτερη ανησυχία τους
- Το ύστατο μήνυμα του Κώστα Χαρδαβέλλα στους θεατές του: Μέσα μας υπάρχει μία βόμβα χιλίων μεγατόνων, η ψυχή
- Πρόστιμα 5,5 εκατ. για αισχροκέρδεια σε 8 πολυεθνικές - Για ποιες εταιρείες χτυπάει η καμπάνα
- Το Λονδίνο καταδικάζει τις «απειλές» Μεντβέντεφ – Είπε ότι δημοσιογράφοι των Times είναι «νόμιμοι στρατιωτικοί στόχοι»
Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί ένα εστιατόριο στο Βέλγιο. Εκτός από τις διθυραμβικές κριτικές διακρίνεται για το ξεχωριστό προσωπικό του, που αποτελείται από σερβιτόρους με σύνδρομο Down.
Άνθρωποι με νοητικά προβλήματα και με σύνδρομο down βρίσκουν μία διέξοδο κάνοντας μία δουλειά που αγαπούν.
Το εστιατόριο DEGRES ‘ 65 ‘ έχει το καλύτερο φαγητό της πόλης, σε μεγάλο βαθμό χάρη στις διθυραμβικές κριτικές. Η διαφορά είναι ότι οι σερβιτόροι έχουν σύνδρομο down. Ένας στους 1000 δεν μπορεί να ενσωματωθεί στην κοινωνία λόγω των προκαταλήψεων που υπάρχουν γύρω τους.
Η παρουσία τους στην κοινωνία είναι πολύ περιορισμένη. Το έργο αυτού του εστιατορίου αποτελεί κοινωνική προσφορά.Το εστιατόριο κατατάσσεται πρώτο από περισσότερους από 2.000 ανταγωνιστές που αναγράφονται σε site με κριτικές εστιατορίων και όχι μόνο.
Η κουζίνα διευθύνεται από τον Chef Nicolas Titeux, ο οποίος έχει εργαστεί σε πολλά εστιατόρια με αστέρι Michelin. Οι ιδιοκτήτες πέρα από το καλό φαγητό δέχονται συγχαρητήρια για τους σερβιτόρους που κάτω υπό άλλες συνθήκες θα ένιωθαν παραμελημένοι και αποκλεισμένοι.
Πηγή: onetv.gr
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις