Οι παίκτες του Άρη θα επιστρέψουν αύριο στις προπονήσεις μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Μίχαελ Ένινγκ. Θα ξεκινήσουν, μάλιστα, τη προετοιμασία τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Ημέρα ξεκούρασης και αποφόρτισης είναι η σημερινή, η επομένη του αγώνα με τη Λαμία, για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.
Στις προπονήσεις θα επανέλθουν αύριο, Τρίτη. Η προπόνηση θα είναι πρωινή και θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (08/12, 19:30), στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής –και τελευταίας του α’ γύρου- του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 ».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Λανουά πιέζει για την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας του στο πόστο του αρχιδιαιτητή, όμως ο ίδιος και συνεργάτες του πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Μάιο. Μέχρι τότε δίνουν εξετάσεις
MVP με διαφορά, δύο γκολάρες και ισοφάριση ενός στοιχειωμένου ρεκόρ είναι το ρεζουμέ του εντυπωσιακού ευρωπαϊκού ντεμπούτου του Ανδρέα Τεττέη με τον Παναθηναϊκό.
Βόμβα μεγατόνων στο ισπανικό πρωτάθλημα, με ρεπορτάζ του Radio La Red να αναφέρει πως ο Χούλιαν Άλβαρες έχει αποφασίσει να αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα μετά το Μουντιάλ!
Ο Εβάν Φουρνιέ είναι έτοιμος για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό και ο Γάλλος σούπερσταρ δήλωσε ότι παιχνίδια ειδικών συνθηκών σαν ένα ντέρμπι «αιωνίων» που κρίνει τρόπαιο, δεν κρίνεται στα καθαρά... μπασκετικά στοιχεία.