Μια πρόσφατη μετακόμιση, μια έκτακτη ανάγκη της οικογένειάς σας για επιπλέον αυτοκίνητο, η καθημερινή μετακίνηση προς μια νέα δουλειά: Υπάρχουν αμέτρητοι λόγοι να θέλετε να προχωρήσετε σε ενοικίαση αυτοκινήτου. Τέτοιου είδους ανάγκες, όμως, δεν μπορούν πάντα να καλυφθούν από τις παροχές της ημερήσιας ή της μακροχρόνιας μίσθωσης. Στην πρώτη περίπτωση, το κόστος μπορεί να αποδειχθεί πολύ υψηλό για μια μέση οικογένεια, ενώ στη δεύτερη το αυτοκίνητο δεν αποκλείεται να καταλήξει παροπλισμένο σε κάποιο γκαράζ. Ψάχνοντας να βρούμε μια πιο ευέλικτη λύση ανακαλύψαμε την προσφορά της Avis.

Μια επιλογή που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας

H Avis Flex σάς προσφέρει τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε μηνιαία ενοικίαση αυτοκινήτου για διάστημα από ένα μήνα έως και ένα έτος. Μια μεγάλη γκάμα από αυτοκίνητα σε έξι διαφορετικές κατηγορίες βρίσκεται στη διάθεσή σας σε προνομιακές τιμές για να καλύψει όλες σας τις ανάγκες.

Κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη

Η ενοικίαση αυτοκινήτου με το μήνα δεν στηρίζεται σε περίπλοκα συμβόλαια και δεν μας δεσμεύει για μεγάλα διαστήματα. Παράλληλα, μας προσφέρει την στήριξη του εξειδικευμένου προσωπικού που συνοδεύει κάθε λύση μίσθωσης της Avis.

Εξασφαλίζει οικονομία και διαφάνεια

Με το Avis Flex, η μηνιαία ενοικίαση αυτοκινήτου μπορεί να ξεκινά από τα 8€ + ΦΠΑ για τα αυτοκίνητα πόλης. Πρόκειται για μια απλή μηνιαία τιμολόγηση και χωρίς κρυφά κόστη.

Μας κρατά ξένοιαστους

Περιλαμβάνει ασφαλιστική κάλυψη, τέλη κυκλοφορίας, οδική βοήθεια όλο το 24ωρο, συντήρηση αλλά και αντικατάσταση του αυτοκινήτου εντός 48 ωρών σε περίπτωση ατυχήματος ή μηχανικής βλάβης.

Είναι η πλέον ευέλικτη επιλογή

Η ευελιξία σας δεν σταματά στην επιλογή του διαστήματος μίσθωσης που σας ταιριάζει. Η Avis σας δίνει τη δυνατότητα να παραλάβετε το αυτοκίνητό σας από κάθε έναν από τους 80 σταθμούς ενοικίασης σε όλη την Ελλάδα, αλλά και να μεταβείτε με άνεση από την μηνιαία ενοικίαση στην ετήσια, σε περίπτωση που χρειαστεί.

Προσαρμόζεται στις ανάγκες της επιχείρησής σας

Ίσως θέλετε να δοκιμάσετε τη χρηστικότητα ενός αυτοκινήτου πριν το επιλέξετε για τον στόλο σας. Ίσως πάλι θέλετε να δοκιμάσετε… τον υπάλληλο που θα το οδηγεί. Σε κάθε περίπτωση, η μηνιαία ενοικίαση αυτοκινήτου είναι η λύση για τις περιπτώσεις που αναζητάτε ένα όχημα που θα λειτουργήσει υποστηρικτικά στον σταθερό στόλο της εταιρείας σας. Ταυτόχρονα, αφήνει ανοιχτή τη δυνατότητα αλλαγής μοντέλου σύμφωνα με τις ανάγκες που προκύπτουν κάθε φορά.

Όλα τα παραπάνω με την υψηλή ποιότητα που παρέχει η Avis εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά Avis Flex μπορείτε:

  • Να συμπληρώσετε τη φόρμα ενδιαφέροντος που θα βρείτε εδώ.
  • Να επικοινωνήσετε με το Contact Center της εταιρείας στο 210 6879800.
  • Να συμπληρώσετε μια αίτηση ενδιαφέροντος και να κάνετε κράτηση στους σταθμούς ενοικίασης Avis σε όλη την Ελλάδα.