Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Εργοτέλης- Τρίκαλα 0-1 (vid)

Εργοτέλης- Τρίκαλα 0-1 (vid)

Τα Τρίκαλα «διπλασίασαν» τις νίκες τους απέναντι στον Εργοτέλη, νίκησαν και στο «Παγκρήτειο» με 1-0 και έγιναν η πρώτη ομάδα της Football League που προκρίνεται στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Τα Τρίκαλα μετά τη νίκη τους εντός έδρας με 3-2 επί του Εργοτέλη, είχαν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης, αλλά με γκολ του Βέρτζου, δεν άφησαν κανένα περιθώριο, περνώντας στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη, που είναι πρωτοπόρος και στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, άνοιξε το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό, παίρνοντας τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης.

«Δράστης» ο Ηλίας Βέρτζος, με τον στόπερ των φιλοξενούμενων, να γυρνάει το σώμα του και με εξαιρετικό πλασέ από κοντά, να νικάει τον Καλογεράκη, γράφοντας το 1-0.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν, πίεσαν, αλλά δεν είχαν κλασικές ευκαιρίες, με τα Τρίκαλα να διατηρούν το προβάδισμα και να φεύγουν με τη νίκη και την μεγάλη πρόκριση.

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Μπότε, Σπίριακ, Οικονόμου, Πέιος, Μπρους, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Έφορντ, Σταθόπουλος, Μανουσάκης.

Τρίκαλα (Περικλής Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Γρηγορόπουλος, Ντοσης, Γιαννίτσης, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Πέλκας, Παπαγεωργίου, Ελευθεριάδης, Άκσιτς, Τσίπρας.

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον με ταχύτητα φωτός

Ο Βεζένκοφ επαναφέρει «ρυθμίσεις» που θα απογειώσουν το επιθετικό παιχνίδι του Ολυμπιακού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024