Κυβερνητικός εκπρόσωπος Κύπρου : Έχουμε νέα τουρκική «εισβολή» στην ΑΟΖ
Την ανησυχία για θερμό επεισόδιο εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας Κυριάκος Κούσιος.
Τη συνεχόμενη τουρκική επιθετικότητα κατήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας Κυριάκος Κούσιος.
Ο κ. Κούσιος μίλησε για εισβολή στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου από τους Τούρκους προσθέτοντας ότι η Κύπρος θα προσφύγει στην Χάγη.
Μιλώντας στον ANT1, για τις κυρώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της Τουρκίας ο κ. Κούσιος ανέφερε ότι είναι η πρώτη φορά που αποφασίζεται κάτι τέτοιο και σαν πρώτο βήμα, όπως είπε είναι ικανοποιητικό. «Αν το διαχειριστούμε σωστά θα δούμε εξελίξεις», είπε χαρακτηριστικά.
Ανησυχία για θερμό επεισόδιο
Τέλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι η Κύπρος ανησυχεί για θερμό επεισόδιο, ωστόσο, τόνισε: «Δεν θέλω να πιστέψω ότι η Τουρκία επιδιώκει θερμό επεισόδιο με την Κύπρο».
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Μία χρυσή λίρα όσο ένας μισθός
- Shein: Ανοίγει το δίκτυο εφοδιασμού της σε μάρκες μόδας για να ενισχύσει την ανάπτυξη
- Σκαθάρι που απειλεί τα σιτηρά «εισέβαλε» στην Αυστραλία με όχημα πάνες
- Συμβούλιο Ασφαλείας: Ακόμη ένα αμερικανικό βέτο σε σχέδιο ψηφίσματος για τη Γάζα
- Αυτή είναι η βαθμολογία της League Phase του Champions League μετά την 1η αγωνιστική (pic)
- Μάντσεστερ Σίτι – Νάπολι 2-0: Νίκη με σπουδαίο ρεκόρ του Χάαλαντ, απέναντι στους Ιταλούς των 10 παικτών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις