Στην 18αδα των ποδοσφαιριστών του Άρη που θα βρεθούν σήμερα στην Αθήνα, ενόψει του αυριανού αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο (08/12, 7.30 μ.μ.), συμπεριλαμβάνεται μετά από καιρό και το όνομα του Χουλιάν Κουέστα.
Ο Ισπανός έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό στον ώμο του – μάλιστα νωρίτερα από τις αρχικές εκτιμήσεις -, λόγω του οποίου είχε να αγωνιστεί από τα τέλη Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Το «πράσινο φως» έχει δοθεί από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και ο Κουέστα είναι 100% έτοιμος να παίξει.
Καθώς και οι τρεις τερματοφύλακες του Άρη, Χουλιάν Κουέστα, Φάμπιαν Έμαν και Απόστολος Τσιλιγγίρης είναι διαθέσιμοι, ο Μίχαελ Ένινγκ έπρεπε να κάνει την επιλογή για τους δυο που θα βρεθούν στην αποστολή για το Περιστέρι.
Τελικά κατέληξε στους δυο ηλικιακά μεγαλύτερους, ενώ φρόντισε μαζί με τον Άγγελο Χαριστέα να μιλήσουν στον νεαρό Τσιλιγγίρη και να του εξηγήσουν το σκεπτικό της απόφασης.
Θα πρέπει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι ο Κουέστα δεν αναμένεται να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα αύριο κόντρα στον Ατρόμητο και τη θέση κάτω από τα δοκάρια θα πάρει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Έμαν.
Οι κίτρινοι είναι προσεκτικοί και θέλουν να δώσουν λίγο επιπλέον χρόνο στον Ισπανό, ώστε να μην υπάρξει η παραμικρή πιθανότητα για υποτροπή.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Εβάν Φουρνιέ είναι έτοιμος για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό και ο Γάλλος σούπερσταρ δήλωσε ότι παιχνίδια ειδικών συνθηκών σαν ένα ντέρμπι «αιωνίων» που κρίνει τρόπαιο, δεν κρίνεται στα καθαρά... μπασκετικά στοιχεία.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.