Ο Άρης ολοκλήρωσε το μεσημέρι την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο (08/12, 7.30 μ.μ.) και σε λίγη ώρα θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα.

Στην αποστολή των κίτρινων ο Μίχαελ Ένινγκ συμπεριέλαβε τον Χουλιάν Κουέστα, που επανέρχεται στις επιλογές του μετά από τραυματισμό, καθώς και τον Μάρτιν Τόνσο που ήταν αμφίβολος, ενώ εκτός έμεινε ο νεαρός τερματοφύλακας Απόστολος Τσιλιγγίρης.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο.

Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (19:30), στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Ehmann, Cuesta, Rose, Fran Velez, Hugo Souza, Korhut, Larsson, Matilla, Diguiny, Bruno Gama, Mancini, Lucas Sasha, Sundgren, Abou Ba, Tonso, Martinez, Δεληζήσης, Φετφατζίδης».