Δευτέρα 08 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
0-3 ο ΠΑΟΚ στο… προπονητικό

0-3 ο ΠΑΟΚ στο… προπονητικό

Με ένα γρήγορο γκολ του Πέλκα και με τέρματα των Λημνιού και Άκπομ στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-0 του Παναιτωλικού χωρίς να συναντήσει σοβαρή αντίσταση.

Πως το είχε δηλώσει προ ημερών ο Φώτης Κωστούλας; Ευχόταν να εμφανιστεί ο Ιβάν Σαββίδης και να αγοράσει το προπονητικό κέντρο του Παναιτωλικού; Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ δεν ταξίδεψε στο Αγρίνιο, αλλά η ομάδα του νίκησε 3-0 σαν σε… προπονητικό. Όχι το Emileon, αλλά… διπλό.

Όποιος παρακολούθησε το παιχνίδι, διαπίστωσε ότι ο ΠΑΟΚ επικράτησε άνετα και δεν συνάντησε σοβαρή αντίσταση. Σαφώς, υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, αλλά ο Παναιτωλικός δεν το πάλεψε, δεν αντέδρασε και υποδέχτηκε μοιρολατρικά τη μοίρα του. Αυτό ήταν και το πιο άσχημο απ’ όλα…

Ποια είναι η πρώτη διάγνωση για τον τραυματισμό του Γκιγιέρμε

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε μόλις στο 7’, όταν ο Γιαννούλης έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Κνετ επιχείρησε να επέμβει προ του Σβιντέρσκι, όμως… έστρωσε τη μπάλα στον Πέλκα ο οποίος με πλασέ σκόραρε. Το γκολ… έσβησε τους γηπεδούχους, οι οποίοι ουδέποτε κατάφεραν να αντιδράσουν.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι είχαν κατοχή της μπάλας χωρίς πίεση, έλεγχαν το ρυθμό και το 0-2 στο… προπονητικό ήταν θέμα χρόνου. Τελικά, το πέτυχε ο Λημνιός στο 66’ με κοντινό πλασέ, μετά από ενέργεια του Άκπομ από δεξιά, ο οποίος ξέφυγε από τη… στενή επιτήρηση των αμυντικών και έκανε την πάσα.

Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο προηγούμενος δημιουργός… Στο 69’ ο Μίσιτς πέρασε την κάθετη πάσα, ο Άκπομ έφυγε στο τετ-α-τετ και σκόραρε με πλασέ. Το ματς που είχε… τελειώσει από το 7’, τέλειωσε και τυπικά και μέχρι τη λήξη δεν άλλαξε κάτι.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Κνετ, Σανιά, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο (26’ λ.τ. Λιάβας), Ταχάρ, Σιένστεντ (59’ Τσιγγάρας), Αριγίμπι, Φυτόπουλος (46’ Μπαΐροβιτς), Μιμίτο, Ντίας.

ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μάτος (78’ Βαρέλα), Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Λημνιός, Βιεϊρίνια, Πέλκας (62’ Καντουρί), Σφιντέρσκι (62’ Άκπομ).

Sports in

Ζήσης: «Πολύ περήφανοι που τα παιδιά έστειλαν και πάλι την Εθνική στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Ο Νίκος Ζήσης μίλησε για την πρόκριση της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 08 Ιουλίου 2024