Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Στην Τουρκία και την Κόνιασπορ και πάλι ο Βούκοβιτς

Στην Τουρκία και την Κόνιασπορ και πάλι ο Βούκοβιτς

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς κυκλοφορεί ελεύθερος, όχι όμως για πολύ, καθώς συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κόνιασπορ

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς έμεινε ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, καθώς δεν υπολογιζόταν από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο πορτογάλος τεχνικός προσπαθούσε να «ξεφορτωθεί» το σέρβο στόπερ, ο οποίος ωστόσο δεν βρήκε ομάδα και έλυσε το συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους.

Έκτοτε ο Βούκοβιτς βρέθηκε σε αναζήτηση ομάδας προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του, χωρίς όμως να βρει αυτό που έψαχνε.

Τελικά, όλα δείχνουν ότι ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού από το Γενάρη θα είναι και πάλι στη δράση.

Συγκεκριμένα, ο Βούκοβιτς έχει δεχτεί πρόταση από την Κόνιασπορ, για να επιστρέψει στο Ικόνιο μετά από 2,5 χρόνια, όπου αγωνίστηκε στην Ελλάδα και στην Ιταλία (Ελλάς Βερόνα).

Όπως αναφέρουν στην Τουρκία, ο Σέρβος συμφώνησε με την Κόνιασπορ και θα είναι η πρώτη μεταγραφική κίνηση ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Μια από τις πολλές μάλιστα, αφού το γεγονός ότι η τούρκικη ομάδα είναι κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού καθιστά επιτακτική την ανάγκη για ενίσχυση.

Η Κόνιασπορ θα κάνει δεδομένα λοιπόν, όπως αναφέρει και ο ίδιος ο σύλλογος 5-6 μεταγραφές και η πρώτη θα είναι ο σέρβος γίγαντας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βούκοβιτς αγωνίστηκε για 3,5 χρόνια εκεί, και με την φανέλα της Κόνιασπορ είχε 109 συμμετοχές και σκόραρε 14 γκολ.

Ο Βούκοβιτς είναι πολύ αγαπητός στον κόσμο της ομάδας, ενώ λόγω των εξαιρετικών του εμφανίσεων οι φίλοι της τουρκικής ομάδας τον αποκαλούσαν «Υπουργό Άμυνας».

Only in

Ο Μητσοτάκης «έσβησε» το επιχειρησιακό φιάσκο, είδε σημάδια «επιτυχίας» και πόνταρε στην ατομική ευθύνη

Πιστή στο δόγμα της ατομικής ευθύνης η κυβέρνηση διακινεί στοιχεία για τα ακαθάριστα οικόπεδα και την εξάπλωση της φωτιάς στις περιοχές της βορειοανατολικής Αττικής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024