Bottega Diner : Εκεί που η μόδα συναντά το design και τη γεύση
Το Bottega Diner παντρεύει υψηλή αισθητική με την υψηλή γαστρονομία
Ένα αρ ντεκό εστιατόριο, σε περίβλημα χρυσού εγκαινιάστηκε στα πλαίσια της Miami Art Week 2019, στην εμβληματική 11th Street της παραλίας του Μαϊάμι.
Ονομάζεται Bottega Diner και γιορτάζει το άνοιγμα του νέου καταστήματος του οίκου μόδας Bottega Veneta στη συνοικία Miami Design District.
Το νέο εστιατόριο εμπνευσμένο από την αισθητική του διάσημου οίκου Bottega Veneta είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο και σερβίρει το κλασικό αμερικάνικο μενού του, συμπληρωμένο με αντικείμενα -σε περιορισμένο αριθμό- του ιταλικού οίκου, όπως χάρτινα καλαμάκια, πετσέτες, κύπελλα καφέ, σημαιούλες σε οδοντογλυφίδες και χρυσά σπιρτόκουτα.
«Ήθελα να είναι όλοι προσκεκλημένοι στα εγκαίνιά μας στο Μαϊάμι» δήλωσε σχετικά μιλώντας στο Designboom, o διευθυντής δημιουργικού στον οίκο, Ντάνιελ Λι.
«Το Bottega Diner παντρεύει κάτι που είναι αμερικανικό κλασικό με τη χρυσή ιταλική εξτραβαγκάντσα».
Κάτω από μια ροζ νέον φωτεινή πινακίδα, το eatery αντανακλά τη χαρούμενη σχεδιαστική φιλοσοφία του Ντάνιελ Λι και το «Ζώντας τη Στιγμή».
Τη βραδιά των εγκαινίων, οι πελάτες σερβιρίστηκαν μεταξύ άλλων και το «All-Nighter», το κλασικό μιλκ σέικ της 11th Street.
«Το Bottega Diner αντανακλά τη σχεδιαστική φιλοσοφία του Λι, αξιοποιώντας την αγαπημένη κληρονομιά της αμερικανικής ποπ κουλτούρας – διατηρώντας την ουσιαστική αξία της, αλλά αλλάζοντάς την σε μια παιχνιδιάρικη και απολύτως καινούργια οπτική για να δημιουργήσει κάτι απολαυστικά καινούργιο» υπογράμμισαν από τον ιταλικό οίκο.
- Η καρδιά του χρυσού στην Κίνα χτυπάει σε ένα πρώην ψαροχώρι
- Η Alex Consani είναι ένα από τα πρώτα τρανς μοντέλα που περπάτησαν για τη Victoria’s Secret – «Είναι τρελό»
- Η «τέλεια καταιγίδα» στην αυτοκινητοβιομηχανία – Πώς η Κίνα «πήρε κεφάλι» στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα
- Ο Βέλντε μπορεί να είναι παίκτης – κλειδί για τα μεγάλα παιχνίδια που έρχονται
- Άρης – Περιστέρι 77-71: Ντε Τζούλιους και τρίτη σερί νίκη για τους Θεσσαλονικείς (vid)
- Taste Atlas: Το ελληνικό πιάτο με τυρί που κατακτά τον κόσμο