Πατατοσαλάτα με φέτα
Μια σαλάτα που τρώγεται είτε ζεστή είτε κρύα, ιδανική για το lunch box.
- Τον ειδοποίησαν από το νοσοκομείο ότι έχει καρκίνο έναν χρόνο μετά από επέμβαση ρουτίνας
- Ετοιμάζονται χιλιάδες απολύσεις στην Ευρώπη
- Έντονος καβγάς Γιαννούλη – Γεωργιάδη: «Πέθανε καρκινοπαθής λόγω καθυστερημένου χειρουργείου» – «Ντροπή, ο ασθενής ζει»
- Κάπως... ταλαιπωρημένο είναι το φετινό χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Βατικανό - Δείτε φωτογραφίες
Προετοιμασία 10’ Ψήσιμο 20’
Υλικά (για 2 μερίδες)
400 γρ. πατάτες
3 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
150 γρ. φέτα τριμμένη
2 κ.σ. ελαιόλαδο
40 ml χυμό λεμόνι
2 κ.σ. κάππαρη
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαδικασία
Πλένουμε τις πατάτες. Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με νερό και βάζουμε τις πατάτες να βράσουν με τη φλούδα για περίπου 20 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Σουρώνουμε και αφήνουμε τις πατάτες να κρυώσουν λίγο πριν τις ξεφλουδίσουμε. Τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε κύβους.
Σε ένα μπολ τις ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις