Παπούτσια, εκατοντάδες ζευγάρια παπούτσια σε εντυπωσιακά σχέδια από την ταλαντούχα Ναστάζια Δαρίβα. Η νεαρή σχεδιάστρια Ναστάζια Δαρίβα μας ξαφνιάζει ευχάριστα κάθε φορά με τις νέες της συλλογές. Αυτά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά περπατήστε όλες τις ώρες, στα βήματα της γιορτής.
Το πρωί για shopping με φλατ παπούτσια και μπότες το βράδυ με ψηλοτάκουνα και μποτίνια για θεαματικές εμφανίσεις. Τα παπούτσια της Ναστάζια με την υπογραφή GLAMAZONS. Εξαιρετικά δέρματα, χειροποίητα, εμπνευσμένα από τις σύγχρονες «Αμαζόνες» θα τα βρείτε στο κατάστημά της στο Παλαιό Φάληρο (Αχιλλέως 114- τηλ. 213-0456337).
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας