Καθόλου καλά δεν ήχησαν στα αυτιά του Ολυμπιακού οι δηλώσεις του πρόεδρου του ΠΣΑΠ, Γιώργου Μπαντή για το εγκληματικό τάκλιν του Πασαλίδη στον Γκιγιέρμε.
Μπορεί ο Ολυμπιακός να πέρασε σαν σίφουνας από την Τρίπολη επικρατώντας με 5-0 του Αστέρα, όμως έχασε τον Γκιγιέρμε για περίπου ένα μήνα, μετά το «δολοφονικό» τάκλιν του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη.
Η αποβολή και το εγκληματικό μαρκάρισμα του Έλληνα μπακ είναι κυρίαρχο θέμα συζήτησης, με τον Βραζιλιάνο μέσο του Ολυμπιακού να τη γλιτώνει φτηνά με μία βαριά κάκωση, αφού ξεκάθαρα θα μπορούσε να είχε πάθει πολύ μεγαλύτερη ζημιά.
Για την αποβολή του Πασαλίδη και τον τραυματισμό του Γκιγιέρμε πήρε θέση και ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής, οι δηλώσεις του οποίου δεν ήχησαν καθόλου καλά στα αυτιά των ερυθρόλευκων.
Συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου χαρακτήρισε αντισυναδελφικό το μαρκάρισμα, αλλά από τα όσα λέει φαίνεται ότι περισσότερο προσπαθεί να προστατέψει τον Πασαλίδη, παρά τον Γκιγιέρμε.
Ο Μπαντής θέλησε να ρίξει τους τόνους για το μαρκάρισμα αλλά με λάθος τρόπο, αφού ο Γκιγιέρμε είναι το «θύμα» και όχι ο Πασαλίδης, ο οποίος μάλιστα έκανε ένα δολοφονικό τάκλιν σε ένα σημείο που το σκορ ήταν στο 2-0 και ουσιαστικά είχε κριθεί.
Προφανώς ο Έλληνας μπακ θα μπορούσε να αποφύγει αυτή την κίνηση που του στοίχισε δίκαια την κόκκινη κάρτα, ενώ είναι περίεργο που δεν πήγε στα αποδυτήρια να δει σε τι κατάσταση είναι ο συνάδελφος του και να ζητήσει συγγνώμη.
Αν μη τι άλλο ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ θα έπρεπε να είχε μια διαφορετική στάση προς τον Γκιγιέρμε για το συγκεκριμένο θέμα, που κινδύνεψε να τραυματιστεί πολύ σοβαρά από την απερισκεψία του μπακ του Αστέρα.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Λανουά πιέζει για την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας του στο πόστο του αρχιδιαιτητή, όμως ο ίδιος και συνεργάτες του πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Μάιο. Μέχρι τότε δίνουν εξετάσεις
MVP με διαφορά, δύο γκολάρες και ισοφάριση ενός στοιχειωμένου ρεκόρ είναι το ρεζουμέ του εντυπωσιακού ευρωπαϊκού ντεμπούτου του Ανδρέα Τεττέη με τον Παναθηναϊκό.
Βόμβα μεγατόνων στο ισπανικό πρωτάθλημα, με ρεπορτάζ του Radio La Red να αναφέρει πως ο Χούλιαν Άλβαρες έχει αποφασίσει να αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα μετά το Μουντιάλ!
Ο Εβάν Φουρνιέ είναι έτοιμος για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό και ο Γάλλος σούπερσταρ δήλωσε ότι παιχνίδια ειδικών συνθηκών σαν ένα ντέρμπι «αιωνίων» που κρίνει τρόπαιο, δεν κρίνεται στα καθαρά... μπασκετικά στοιχεία.