Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο νίκη κόντρα στη Λάρισα. Παρά τις απουσίες. Παρά το γεγονός ότι έχει χτυπηθεί από τραυματισμούς. Παρότι την υποδέχεται δίχως την παρουσία του κόσμου του. Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να μείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να είναι αναγκασμένος να χρησιμοποιήσει μια άκρως πειραματική 11άδα.

Μια 11άδα στην οποία για πρώτη φορά υπάρχει το όνομα του Μπρούνο. Με τον Βραζιλιάνο μέσο να παίρνει την ευκαιρία που τόσο ζητούσε από τον προπονητή του και να καλείται να την εκμεταλλευτεί. Και μάλιστα αντί του Ποντένσε, που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που υπέστη στην Τρίπολη.

Αλλά βασικός ξεκινάει και ο έτερος Μπρούνο του Ολυμπιακού. Ο Μπρούνο Γκασπάρ. Τον οποίο επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς, αντί του Τοροσίδη, κρίνοντας ότι είναι πιο χρήσιμος σε αυτό το παιχνίδι.

Στο κέντρο της άμυνας οι Αβραάμ και Μπα θα αγωνιστούν για πρώτη φορά μαζί, έχοντας αριστερά τους τον βιονικό Τσιμίκα. Στη μεσαία γραμμή το δίδυμο Μπουχαλάκη, Καμαρά δεν κουνιέται, πλέον. Ο Μασούρας στο δεξιό άκρο το ίδιο. Ενώ οι Σουντανί και Ελ Αραμπί θα έχουν και πάλι την ευθύνη να συνεχίσουν να δημιουργούν και να σκοράρουν.

Αναλυτικά η 11άδα του Ολυμπιακού με τη Λάρισα:

Σα, Γκασπάρ, Αβραάμ, Μπα, Τσιμίκας, Μπουτχαλάκης, Καμαρά, Μπρούνο, Μασούρας, Σουντανί, Ελ Αραμπί