Το γεγονός ότι τα Χριστούγεννα έχουν κάνει το θαύμα τους στη διάθεσή σας, είναι αναμφισβήτητο.  Νέος τρόπος σκέψης σας κάνει να είστε πιο παραγωγικοί. Είστε γεμάτοι ενέργεια και έτοιμοι να πάρετε πολλές νέες πρωτοβουλίες για τις μέρες που θα έρθουν.

Κριός

Χαρά, ευτυχία και ευδαιμονία είναι τα συναισθήματα που σε διακατέχουν από σήμερα και έπειτα. Έχετε στόχους για το νέο έτος.

Ταύρος

Τα όνειρά σας είναι εύκολο να γίνουν πραγματικότητα. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και θέλετε να τα φέρετε όλα σε μία σωστή πορεία.

Δίδυμοι

Είστε χαρούμενοι που με τη σχέση σας θα πάτε διακοπές για ένα τριήμερο. Επισημοποίηση σχέσης. Νέες φιλίες δημιουργούνται.

Καρκίνος

Είναι ενθουσιασμένος με τον σύντροφό του γιατί ξέρει ότι θα περάσει τέλεια αυτές τις μέρες. Καρκίνε είναι η καλύτερή σου.

Λέων

Αγαπάς το γεγονός ότι σε υπολογίζουν οι φίλοι σου και σε παίρνουν συνέχεια τηλέφωνο να δούνε τι κάνεις. Να είσαι αισιόδοξος.

Παρθένος

Πρέπει να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου να ξεκουραστεί. Είσαι ενθουσιασμένος στον ερωτικό τομέα και ανυπομονείς για τις εξελίξεις του.

Ζυγός

Όλα όμορφα. Μη βάζετε όμως αρνητικές σκέψεις στο μυαλό σας γιατί δε θα καταφέρετε να κάνετε στην πράξη αυτά που θέλετε.

Σκορπιός

Σηκωθείτε επιτέλους από τον καναπέ και βγείτε μία βόλτα να περάσετε καλά. Εν τω μεταξύ αναρωτιέστε πού να πάτε στην άδειά σας.

Τοξότης

Έχετε όνειρα και ελπίδες για το σήμερα. Ξεκινάτε να οργανώνετε το πλάνο σας ως προς το τι θα κάνετε. Θα περάσετε ωραίες οικογενειακές στιγμές.

Αιγόκερως

Μην πλήττετε και μην γκρινιάζετε συνέχεια. Έχετε χρόνο, αξιοποιήστε τον διαφορετικά θα έχετε μιζέρια. Να είστε πιο αισιόδοξοι γενικά.

Υδροχόος

Ακόμα και σήμερα που ξέρετε ότι πλησιάζει ο καιρός που θα έχετε ελεύθερο χρόνο, σας νοιάζουν τα επαγγελματικά σας. Χαλαρώστε!

Ιχθύς

Μη σκέφτεσαι γιατί δεν έχεις σχέση κλπ. Επιλογή σου ήταν. Να απολαύσεις το γεγονός ότι είσαι ελεύθερος και αδέσμευτος. Όλα καλά θα έιναι!