Θέλει να τραβάει τα βλέματα. Να είναι το κέντρο της παρέας και να τους κάνει όλους να διασκεδάζουν. Αν δεν περάσει έστω ένα άτομο καλά, ο Ζυγός το αντιμετωπίζει ως προσωπική του ήττα. Θεωρεί ότι έχει την υποχρέωση να είναι όλοι χαρούμενοι. Και ο ίδιος χαίρεται, όταν χορεύει. Να δούμε τι χορούς κάνει αυτό το ζώδιο;

Χαρακτηριστικά

Έχει πολύ χιούμορ, πολύ κέφι και χαρά. Κατά βάση είναι αισιόδοξος. Διακρίνεται για την τσαχπινιά και την κομψότητα στη χορευτική του κίνηση. Θα τύχει να δείτε πολλούς Ζυγούς να ασχολούνται με το χορό και σ’ αυτό φταίει η καλλιτεχνική τους φύση.

Πολλοί Ζυγοί προτιμούν “ευγενικούς” χορούς, όπως είναι το μπαλέτο και το βαλς και τα καταφέρνουν και πολύ καλά.
Δε σημαίνει, όμως, ότι δεν είναι ξέγνοιαστοι και παιγνιδιάρηδες. Το cha cha είναι ένας χορός που δηλώνει τη διάθεσή τους για φλερτ και παιχνίδι με το αντίθετο φύλο.

Με ποιούς θα χόρευε καλύτερα;

Με παρτενέρ το Δίδυμο, ο Ζυγός βρίσκει ελεύθερο πεδίο να εκφραστεί, να φλερτάρει και να νιώσει την κίνησή του να απογειώνεται!

Με παρτενέρ τον Τοξότη, απογειώνεται όλη η χορογραφία. Ο Τοξότης είναι από μόνος του αρκετά ζωηρός με αποτέλεσμα η χορογραφία να γίνεται πιο παιχνιδιάρικη, με μόνο εμπόδιο μικρές αδέξιες κινήσεις που, όμως, φαίνονται πολύ χαριτωμένες.

Με παρτενέρ τον Υδροχόο υπάρχει μία ισορροπία, σπάνια του είδους της. Όλα είναι αέρινα και αρμονικά, με βλέμματα που μαγνητίζουν και απίστευτη χημεία μέσα στο ζευγάρι.