Ανατροπή στην έκδοση του «Mr Bitcoin» – Ανεστάλη προσωρινά η απόφαση
Ο Αλεξάντερ βρίσκεται ήδη στην 4η ημέρα της νέας απεργίας πείνας που ξεκίνησε στις 20 Δεκεμβρίου και η υγεία του παρουσιάζει ήδη επιδείνωση
Η Πρόεδρος του Δ’ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας εξέδωσε σήμερα προσωρινή διαταγή αναστολής εκτέλεσης της απόφασης έκδοσης του Αλεξάντερ Βίνικ σε Γαλλία-ΗΠΑ-Ρωσία, αναγνωρίζοντας τον κίνδυνο που διατρέχει ο Αλεξάντερ στην περίπτωση έκδοσής του.
Ο Αλεξάντερ βρίσκεται ήδη στην 4η ημέρα της νέας απεργίας πείνας που ξεκίνησε στις 20 Δεκεμβρίου και η υγεία του παρουσιάζει ήδη επιδείνωση.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε η συνήγορός του, Ζωή Κωνσταντοπούλου, «ο Αλεξάντερ έχει με το μέρος του το δίκιο, το Δίκαιο, τις διεθνείς συμβάσεις και το Σύνταγμα της χώρας μας».
«Έχει απέναντί του μηχανισμούς ικανούς να συνθλίψουν την ανθρώπινη ύπαρξη, που δεν υπολογίζουν ούτε το Σύνταγμα ούτε τις Διεθνείς Συμβάσεις ούτε το Δίκαιο. Μηχανισμούς που αναμένεται τώρα να κινητοποιηθούν υπόγεια και φανερά για να ανατρέψουν τη δικαστική απόφαση. Το ποιος τελικά θα επικρατήσει είναι κάτι που μας αφορά όλους, αν θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι» πρόσθεσε.
- Δεκατρία σιδηροδρομικά δυστυχήματα με νεκρούς στην Ισπανία από τις αρχές του αιώνα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά
- Συρία: Ο επικεφαλής των κουρδικών δυνάμεων επιβεβαιώνει τη συμφωνία εκεχειρίας που ανακοίνωσε ο αλ Σάρα
- Η Γερμανία ζητά απάντηση από την ΕΕ στους νέους δασμούς του Τραμπ και θέτει θέμα για την εμπορική συμφωνία
- Ιαπωνία: Η μεγαλύτερη εταιρεία σάλτσας σόγιας αποκτά …γεύση για deals
- Αερομεταφορές: Η κούρσα για την επόμενη γενιά κινητήρων τζετ

