Χριστουγεννιάτικο μπούτι γουρουνόπουλου
Το μυστικό βρίσκεται στο αργό βράσιμο του κρέατος μια μέρα πριν. Η πέτσα θωρακίζει το κρέας και το κρατά μαλακό και μετά το ψήσιμο στον φούρνο, ενώ το γλασάρισμα με τη σάλτσα του δίνει μοναδική γεύση.
- Δείτε όλα τα γκολ της Serie A – H βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική (vids)
- Θέλτα – Χετάφε 1-0: Επιστροφή στις νίκες με Δουβίκα…
- Δεσμεύσεις «ασφαλείας» για τα τρένα έδωσε ο Τζιτζικώστας – Επεισοδιακή ακρόαση στο Ευρωκοινοβούλιο
- Το πανόραμα της Premier League – Η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική
- New Yorker: Η Δημοκρατία των ΗΠΑ ακροβατεί & άλλα εξώφυλλα πολιτικής ευφυίας με μελάνι
- Φούλαμ – Μπρέντφορντ 2-1: Απίθανη ανατροπή στις καθυστερήσεις για την ομάδα του Μάρκο Σίλβα