Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ με τους τρεις αγνοούμενους σέρφερ στον Σχινιά, ενώ στην περιοχή επικρατούσαν βόρειοι-βορειοδυτικοί άνεμοι έντασης 6 μποφόρ.
Για τον εντοπισμό των τριών σέρφερ είχε σημάνει συναγερμός στο Λιμενικό.
Σύμφωνα με το Λιμενικό, λίγο μετά τις 15:30 το μεσημέρι της Πέμπτης οι δύο σέρφερ κατάφεραν να βγουν με ίδια μέσα στη στεριά.
Ο τρίτος σέρφερ, με τον οποίο είχαν οπτική επαφή οι δυνάμεις του Λιμενικού, βγήκε έξω λίγα λεπτά αργότερα.
Στο σημείο είχαν σπεύσει ένα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού και ένα ιδιωτικό σκάφος.
Στην κινητοποίηση συμμετείχαν ένα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού και ένα ιδιωτικό σκάφος, ενώ είχε προγραμματιστεί να απογειωθεί και ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.