Την προσεχή Παρασκευή αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του τακτικού ανακριτή ο 21χρονος, ο οποίος ομολόγησε πως σκότωσε τον 52χρονο νονό του, τεμάχισε το πτώμα του στο διαμέρισμα, όπου διέμεναν στην οδό Πανδώρου στα Πετράλωνα και το πέταξε στα σκουπίδια.

Εναντίον του νεαρού ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοφορίας και παράνομης οπλοχρησίας.

Ο νεαρός κατηγορούμενος οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα με τη συνοδεία αστυνομικών και χωρίς να εκπροσωπείται από δικηγόρο. Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί.

Κατά τη διάρκεια της ομολογίας του ενώπιον των αστυνομικών φέρεται να υπέδειξε το φονικό όπλο το οποίο, κατά πληροφορίες, εντοπίστηκε στο διαμέρισμα της οδού Πανδώρου. Πρόκειται για ένα μπαλτά που φέρεται να βρέθηκε στο πατάρι του διαμερίσματος.

Αναζητούνται τα τεμαχισμένα μέλη

Η αστυνομία, μέχρι στιγμής, δεν έχει εντοπίσει τα τεμαχισμένα μέλη του σώματος του θύματος, παρά τις έρευνες που διενεργήθηκαν σε κάδους και χωματερή.

Ο 21χρονος, κατά την κατάθεσή του, ισχυρίστηκε ότι ο 52χρονος κακοποιούσε και ξυλοκοπούσε τη μητέρα του.

«Κακομεταχειριζόταν τη μητέρα μου, τη ξυλοκοπούσε. Το είχα αποφασίσει εδώ και πολύ καιρό, περίμενα την κατάλληλη στιγμή» φέρεται να δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, όπως είπε, είχε προσχεδιάσει το έγκλημα εδώ και πολύ καιρό και την Παρασκευή -την ώρα που ο νονός του κοιμόταν- πήρε το μαχαίρι από την κουζίνα του σπιτιού και του κατάφερε απανωτές μαχαιριές.