Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Σκορπιός 2020: Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Σκορπιός 2020: Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Θα αιφνιδιαστείς από ανθρώπους και γεγονότα

Θα αιφνιδιαστείς από ανθρώπους και γεγονότα

Το 2020 η πολυαστρία στο ζώδιο του Αιγόκερω, ανοίγει για εσάς καινούριους ορίζοντες αλλά και καινούρια μέτωπα. Σας βοηθά να επεκταθείτε κοινωνικά και επαγγελματικά, να αξιοποιήσετε προτάσεις που θα σας γίνουν, να επανεκτιμήσετε σχέσεις του παρελθόντος, ενώ όσοι είστε μόνοι, να κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία, η οποία θα δώσει νόημα, ή καινούριο σκοπό στη ζωή σας. Δεν θα είναι ήρεμη, ούτε εύκολη χρονιά. Για εσάς όμως γίνεται ή εξελίσσεται περισσότερο παραγωγική.  Η αίσθηση που θα σας δοθεί, είναι ότι θα νιώσετε εσωτερικά αλλαγμένοι και το στοιχείο που πρέπει να αξιοποιήσετε στη διάρκειά της είναι όλο το εύρος των επικοινωνιακών σας δυνατοτήτων.

Στα αισθηματικά σας, πνέει άνεμος ανανέωσης. Η πορεία του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου συνεχίζεται και η επιρροή της πολυαστρίας στον Αιγόκερω μαζί του, βελτιώνεται. Οι αλλαγές που θα γίνουν θα έχουν χαρακτήρα αποκατάστασης για τις ταλαιπωρίες που έχετε περάσει μέχρι σήμερα. Η περίοδος των εμπειριών και της διαμαρτυρίας τελειώνει, από τον Μάρτιο μέχρι τον Μάιο και από τον Ιούλιο μέχρι τον Νοέμβριο, θα μεσολαβήσουν σημαντικά, ανανεωτικά διαστήματα. Θα περιορίσετε τα λάθη από δικής σας πλευρά, θα γίνετε πιο προσαρμοστικοί στην πραγματικότητα που θα αναπτυχθεί, θα νιώσετε περισσότερο ελεύθεροι και θα αλλάξει αισθητά ο ρυθμός και οι συνθήκες των σχέσεών σας, τόσο των αισθηματικών, όσο και των κοινωνικών. Όσο και αν επιμένετε σε παλιές συνήθειες και συνταγές, θα πειστείτε ότι πρέπει να πάτε μερικά βήματα παραπέρα και να αφήσετε πίσω σας, ένα παρελθόν που είναι πλέον «νεκρό»! Μη χάνετε πολύτιμο χρόνο, μην αφήνετε ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες και μην αρνείστε στον εαυτό σας το δικαίωμα της δοκιμής.

Η εργασία σας θα απαιτήσει περισσότερη κινητικότητα, ενδεχομένως επινόηση, διαφήμιση, ή οργανωμένη προσπάθεια . Η πολυαστρία στον Αιγόκερω και η καλή της όψη με τον Ουρανό, σας δίνει την δυνατότητα να εξελίξετε τις επαγγελματικές σας σχέσεις και κυρίως, μετά τον Μάρτιο να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή σχέδια σχετικά που έχουν βιώσει μεγάλη καθυστέρηση.  Τον Μάρτιο, τον Ιούνιο, τον Σεπτέμβριο και τον Δεκέμβριο, αποφύγετε αντιθέσεις με συνεργάτες ή με την εργοδοσία σας. Προσπαθήστε να μην ενοχλείστε με αυτά που βλέπετε και ακούτε. Προνοήστε και προσέξτε κάθε φορά πριν πάρετε αποφάσεις! Και πάνω από όλα, μην αφήνετε τρίτους να υπεισέρχονται στον τομέα, ή στον χώρο των επαγγελματικών σας συμφερόντων. Δεν θα λείψουν πρόσκαιρες καθυστερήσεις στις επιδιώξεις σας. Πρέπει να αποφύγετε παρεξηγήσεις που δεν ενισχύουν το προφίλ και την εικόνα σας, ενώ αντιθέτως σας καθυστερούν από όλα όσα επιδιώκετε. Αποφύγετε επίσης να  φανερώσετε τα σχέδιά σας χωρίς να έχετε εγγυημένη εχεμύθεια, ή χωρίς να είστε βέβαιοι για την βοήθεια που περιμένετε.

Οικονομικά, θα χρειαστεί να εκπονήσετε και να ακολουθήσετε μια στρατηγική, η οποία να διαθέτει εναλλακτικές και εφεδρείες. Οι μήνες των εκλείψεων θα ταλαιπωρήσουν το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας, αλλά θα ανακάμψετε γρήγορα. Διακρίνετε τις ευκαιρίες οι οποίες θα παρουσιαστούν και μην αγνοείτε τις προειδοποιήσεις εκείνων που είναι πιο έμπειροι από εσάς, έστω και αν σας ενοχλεί μια δόση υπεροψίας του χαρακτήρα τους. Αυτό που πρέπει να έχετε κατά νου είναι το συμφέρον σας και ο τρόπος με τον οποίο θα το υπερασπιστείτε. Σε μια ιδιαίτερα προκλητική και ασταθή  σε αυτόν τον τομέα χρονιά, φροντίστε να διαθέτετε τα εφόδια εκείνα που θα σας κάνουν ανταγωνιστικούς, που θα σας προσφέρουν το εισόδημα που σας διασφαλίζει τακτοποιημένη καθημερινότητα και, οι πιο φιλόδοξοι από εσάς, διαπραγματευτείτε τα  ανταλλάγματα που θα σας ζητηθούν και στις θυσίες προσωπικού χρόνου που απαιτούν τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας.

Η υγεία χρειάζεται προφύλαξη από τις υπερβολές, ιδιαίτερα όταν διαπιστώνετε ότι είστε ευάλωτοι σε κάτι τέτοιο. Εκτονώστε τα νεύρα σας σε κάτι ανώδυνο και μην προκαλείτε αντιπαραθέσεις με αβέβαιο αποτέλεσμα. Γίνετε περισσότερο εξωστρεφείς και μην αμελείτε, ούτε να αδιαφορείτε για ένα ζήτημα που θεωρείται ικανό να σας βάλει σε μεγάλες περιπέτειες αύριο!

Only in

Το φάντασμα του pasokification και το χρονοντούλαπο της Ιστορίας

Ο κραταιός χώρος του δικομματισμού περίπου τριών δεκαετιών, καταρρέει κάτω από το βάρος της χρεοκοπίας της χώρας και της επιτήρησης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024