Σε πελάγη οικογενειακής ευτυχίας πλέουν η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας από τότε που κράτησαν στην αγκαλιά τους, το πρώτο τους παιδάκι, την μικρή τους κόρη, στην οποία έχουν μεγάλη αδυναμία.
Οι δύο Ολυμπιονίκες είναι λάτρεις των social media και μάλιστα του Instagram και συχνά αναρτούν φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά τους.
Από τότε που η μικρή τους πριγκίπισσα ήρθε στην ζωή τους δεν έχουν σταματήσει στιγμή να απαθανατίζουν τις όμορφες στιγμές που περνούν μαζί ως οικογένεια.
Στην λεζάντα, που συνόδευσε το στιγμιότυπο, η Βασιλική Μιλλούση έγραψε χαρακτηριστικά: «Λοιπόν παιδιά…τι σας έλεγα οτι θα κάνουμε δοκό…η πρώτη μας επαφή ήταν επιτυχής».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.