Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Για μια αποχή που δεν επρόκειτο να γίνει…

Για μια αποχή που δεν επρόκειτο να γίνει…

Όσοι διάβασαν την υπαναχώρηση των διαιτητών ως ήττα του Ολυμπιακού αντί για ήττα των ίδιων των ρέφερι, παίρνουν τις επιθυμίες τους για πραγματικότητα και ποντάρουν στην διαιώνιση της ίδιας κατάστασης….

Πολύ κακό για το τίποτα. Όπως ήταν αναμενόμενο οι διαιτητές πήραν πίσω την απόφασή τους για αποχή και επιστρέφουν στα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας. Ζήτησαν συγκεκριμένα πράγματα και πήραν κάποιες υποσχέσεις. Οι μηνύσεις παραμένουν όπως παραμένει και η γενικευμένη πεποίθηση ότι κάνουν λάθη που βγάζουν μάτια και αλλοιώνουν αποτελέσματα. Στα φανερά λοιπόν δεν πήραν τίποτα.

Όταν μάλιστα ο Ολυμπιακός απείχε από όλες τις σχετικές διαδικασίες και διαβουλεύσεις, όταν δεν δεσμεύτηκε για τίποτα. Τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Η επιστροφή των διαιτητών δεν σημαίνει και πολλά σε σχέση με το πώς θα εξελιχθεί από εδώ και πέρα το πρωτάθλημα.

Ηρθαν μάλιστα οι τελευταίες διαιτησίες να τα επιβεβαιώσουν πανηγυρικά. Τίποτα δεν εγγυάται ότι επειδή το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί «κανονικά» θα ολοκληρωθεί και κανονικά. Πολλά πράγματα αναμένεται να κριθούν στη συνάντηση των τεσσάρων με την ΦΙΦΑ την ΟΥΕΦΑ και τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Ότι ο Περέιρα είναι με το φύλλο πορείας στο χέρι δεν εξασφαλίζει πολλά πράγματα. Παραμένει στην θέση του και εξακολουθεί να κάνει ορισμούς που βγάζουν μάτι πριν καν οι ορισμένοι διαιτητές μας βγάλουν τα δικά μας με αυτά που σφυρίζουν. Δραστικές αλλαγές πρέπει να γίνουν για να βγει η χρονιά κι όχι για να ισχύσουν –αν γίνουν- από την επόμενη.

Η κύρωση της απόφασης που πήραν οι διαιτητές δείχνει απλά ότι δεν βρήκαν πρόσφορο έδαφος για να σφυρίζουν ότι θέλουν χωρίς να τους ελέγχει κανείς. Μιλάμε βέβαια για έλεγχο και όχι για προπηλακισμούς και βιαιότητες εναντίον τους που είναι απολύτως καταδικαστέες. Οσοι διάβασαν την υπαναχώρηση των διαιτητών ως ήττα του Ολυμπιακού αντί για ήττα δική τους παίρνουν τις επιθυμίες τους για πραγματικότητα και ποντάρουν στην διαιώνιση της ίδιας κατάστασης….

Sports in

Η επιβλητική εμφάνιση του «Greek Freak» κόντρα στην Δομινικανή Δημοκρατία (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «σάρωσε» την Δομινικανή Δημοκρατία, με τον «Greek Freak» να κάνει μια εκπληκτική εμφάνιση και να αναδεικνύεται MVP του αγώνα – Τα στατιστικά του σούπερ σταρ της «γαλανόλευκης» στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024