Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Προμηθέας Πατρών – Λάρισα 62-76

Προμηθέας Πατρών – Λάρισα 62-76

Η Λάρισα πέρασε από την Πάτρα, κάνοντας την έκπληξη της αγωνιστικής και βάζοντας σοβαρή υποψηφιότητα για παραμονή στην κατηγορία

Στο ξεκίνημα όλοι περίμεναν ότι η Λάρισα, η οποία μπήκε με το «μαχαίρι στα δόντια», μην έχοντας κάτι να χάσει, θα… ξεφουσκώσει. Στη συνέχεια όλοι περίμεναν αντίδραση του Προμηθέα.

Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου άντεξε, οι Πατρινοί δεν είχαν όλες τις απαντήσεις και το 62-76 ήρθε να αποτυπώσει μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος, αλλά και να δώσει στην ομάδα του κάμπου το +1 που έψαχνε, για να σταθεί στην κατηγορία.

Για να μπορέσει να κερδίσει μια ομάδα, η οποία εμφανώς έχει χαμηλότερο ρόστερ, πρέπει να πάνε πολλά πράγματα καλά.

Κι αν ο Ρας των 20 πόντων είναι μια σταθερή, αν ο Χίκι έκανε πράγματα που περιμέναμε (δεν ήταν και στην πιο εύστοχη βραδιά του), αν ο Παπαντωνίου θα έπαιρνε τα σουτ και θα μοίραζε τις ασίστ, αν ο Παρκς θα κατέβαζε τα ριμπάουντ, η παρουσία του Σπυρόπουλου ήταν η απόλυτη έκπληξη.

Πέτυχε 7 πόντους δίχως να χάσει σουτ, μάζεψε και 4 ριμπάουντ και μαζί με τον Φλόιντ (8 πόντοι, 8 ριμπάουντ) ήταν καθοριστικοί για τη νίκη της ομάδας τους.

Ο Μάντζαρης ήρθε αποφασισμένος να δείξει ότι έχει πολλά να προσφέρει κι ήταν πολύ καλός (13 πόντοι, 4 ασίστ). Ο Μαυροκεφαλίδης έβγαλε ποιότητα, ο Έλις, με τον Ρόμπινσον και τον Φίλερ είχαν συμμετοχή, αλλά αστάθμητος (αρνητικός) παράγοντας ήταν ο Μπαμπ.

Σε 20.52’’ ο Αμερικανός επιχείρησε 7 τρίποντα και τέλειωσε το ματς δίχως να καταγράψει πόντο στη στατιστική του, κάνοντας το χειρότερο παιχνίδι του με τον Προμηθέα.

Τα δεκάλεπτα: 15-14, 32-34, 51-57, 62-76.

Sports in

Το ελληνικό τένις γράφει ιστορία στο Παρίσι (pics)

Mαρία Σάκκαρη, Δέσποινα Παπαμιχαήλ, Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς θα πάρουν μέρος στο Ολυμπιακό τουρνουά του τένις στο Παρίσι!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024