Κυριακή 21 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ζώδια και κρεβάτι: Οι καλύτεροι συνδυασμοί που θα σας απογειώσουν

Ζώδια και κρεβάτι: Οι καλύτεροι συνδυασμοί που θα σας απογειώσουν

Ποια είναι λοιπόν τα ζώδια που, σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά τους, ταιριάζουν περισσότερο στο σεξ;

Τα χαρακτηριστικά των ζωδίων γίνονται αισθητά σε διάφορες εκφάνσεις της καθημερινότητας τους, ειδικότερα όμως στο θέμα του σεξ, όπου εκεί μιλάει καθαρά το ένστικτο παραγκωνίζοντας εντελώς τη λογική και τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου απελευθερώνονται στο έπακρο

Ποια είναι λοιπόν τα ζώδια που, σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά τους, ταιριάζουν περισσότερο στο σεξ;

ΚΡΙΟΣ

Τοξότη: Μαζί κάνουν το τέλειο συνδυασμό, αφού η αμεσότητα και ο αυθορμητισμός σου Κριέ, σε συνδυασμό με την έμφυτη τρέλα και τον υπερενθουσιασμό του Τοξότη εγγυώνται την απόλυτη απόλαυση και Κριό ή Σκορπιό: με τον Κριό γιατί «Όμοιος ομοίω αεί πελάζει» και με τον Σκορπιό γιατί σας αρέσουν οι προκλήσεις και το πάθος και το φλογερό του ταπεραμέντο θα σας τραβήξουν την προσοχή

ΤΑΥΡΟΣ

Καρκίνο: Ο Ταύρος με κυβερνήτη την Αφροδίτη, συναντά τον Καρκίνο με κυβερνήτη τη Σελήνη και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εκρηκτικό Και Αιγόκερω ή Ιχθύ: Στον Αιγόκερω παραδίνεσαι απόλυτα για ένα ερωτικό ταξίδι χωρίς περιορισμούς, ενώ με τον τρυφερό Ιχθύ θα περάσεις την πιο ρομαντική νύχτα της ζωής σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κριό: Επικοινωνιακός ο Δίδυμος του αέρα, αυθόρμητος ο Κριός της φωτιάς, η ένωση τους είναι ένας φλογερός συνδυασμός σαν πυρκαγιά που φουντώνει στα 9 μποφόρ. Και Τοξότη ή Υδροχόο: Περιπετειώδης ο πρώτος, ο εφευρετικός ο δεύτερος, σίγουρα κανένα από τα δύο ζώδια δεν θα αφήσει τον Δίδυμο παραπονεμένο

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υδροχόο: Τον θες και τον φοβάσαι ταυτόχρονα. Ασυμβίβαστος και επικοινωνιακός, θα σε απελευθερώσει από πολλά ταμπού και Κριό ή Σκορπιό: Ο Κριός, απότομος και αυθόρμητος θα είναι σίγουρα κάτι διαφορετικό για τον ντροπαλό Καρκίνο, ενώ το πάθος του Σκορπιού θα σε απογειώσει.

ΛΕΩΝ

Ζυγό: Θα σε μάθει να αφήνεις στην άκρη τον εγωισμό σου και να μαθαίνεις να δίνεις και να λαμβάνεις απόλαυση και Τοξότη ή Σκορπιό: Ο Τοξότης δεν αντέχει την δέσμευση και βαριέται εύκολα, έτσι ο άπιαστος Λέοντας θα τον συναρπάσει. Ο παθιασμένος Σκορπιός θα κάνει ακόμα και τον πιο εγωιστικό Λέοντα να υποκύψει και να παραδεχθεί την υπεροχή του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένο: Ας μην γελιόμαστε, κανείς δεν σε καταλαβαίνει καλύτερα από το ζώδιο σου. Η εμμονή του Παρθένου στις λεπτομέρειες και οι ιδιαίτερες ανάγκες του τον κάνουν ιδανικό ταίρι με τους ομοίους του. και Δίδυμο ή Ιχθύ: ο πρώτος θα σε τυλίξει με την πολυλογία του και οι πειραματισμοί του θα διεγείρουν την διάθεση σου για μάθηση. Ο σαγηνευτικός και ερωτικός Ιχθύς θα σε τυλίξει και θα πέσεις στα δίχτυα του χωρίς να το καταλάβεις.

ΖΥΓΟΣ

Καρκίνο: Συναίσθημα και ρομαντισμός, θα κάνουν την τρυφερή φύση σου να συγκινηθεί και Παρθένο ή Τοξότη: Ο τρυφερός Παρθένος θα αγγίξει την ευαίσθητη πλευρά σου, ενώ ο τρελαμένος Τοξότης θα σου ανάψει φωτιές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αιγόκερως: Μόλις εγκαταλείψει την σοβαροφάνεια και την αυστηρότητα του θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Και ως Σκορπιός λατρεύεις τις εκπλήξεις. και Κριό ή Λέων: Με τον Κριό το σεξ έχει την ένταση πολέμου, καθώς ο ένας προσπαθεί να υποτάξει τον άλλο, ενώ με το επίσης πολύ ερωτικό Λέοντα θα σου ξυπνήσει το ένστικτο

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κριό: Στο κρεβάτι είναι αδιαμφισβήτητα το άλλο σου μισό, ενώ έχετε μία παιχνιδιάρικα ανταγωνιστική διάθεση που θα σας απογειώσει. και Λέων ή Σκορπιό: με τον Λέοντα θα απολαύσεις την υπεροχή του και θα μείνεις κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος, ενώ το εκρηκτικό πάθος του Σκορπιού θα είναι μία μοναδική εμπειρία

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κριό: Ο αντιδραστικός και αυθόρμητος Κριός σε φτάνει στα όρια σου στην καθημερινότητα, οπότε φαντάσου τι θα γίνει όταν όλη αυτή η ένταση διοχετευθεί στο σεξ και Υδροχόο ή Τοξότη: Ο μεν Υδροχόος θα καταρρίψει την συντηρητική σου αντίληψη και ο Τοξότης θα ανατρέψει τον καθωσπρεπισμό σου και θα σου δείξει ότι δεν υπάρχουν «πρέπει» στο σεξ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δίδυμο: Ο παιχνιδιάρης και επικοινωνιακός Δίδυμος, θα κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον σου καθ’ όλη τη διάρκεια και Αιγόκερω ή Κριό: Η σοβαρότητα του Αιγόκερου σε προκαλεί να την καταρρίψεις και ο αυθορμητισμός του Κριού σου επιτρέπει να ξεπεράσεις τα όρια σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Σκορπιό: Ο παθιασμένος Σκορπιός σε συγκλονίζει και σε παρασέρνει και Ταύρο ή Τοξότη: Ο αισθησιασμός του Ταύρου σε γοητεύει και τον κάνει ακαταμάχητο στα μάτια σου, ενώ ο θεότρελος Τοξότης σου ξυπνάει έναν άλλο εαυτό.

Πηγή: astrology4u.gr

Sports in

Μια κίνηση που «έδειξε» πολλά

Η πάσα του Κωστούλα στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού φανερώνει τον σωστό τρόπο σκέψης του νεαρού στράικερ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 21 Ιουλίου 2024