Η Μαριέττα Χρουσάλα και ο Λέων Πατίτσας ζουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία, αφού εδώ και εννέα χρόνια είναι παντρεμένοι και έχουν φέρει στον κόσμο τα τρία τους παιδιά, που δεν τα αφήνουν λεπτό από το πλάι τους.
Τόσο η πανέμορφη Μαριέττα Χρουσαλά όσο και ο γοητευτικός Λέων Πατίτσας, που είναι λάτρεις των social media, και μάλιστα του Instagram, αναρτούν συχνά φωτογραφίες και βίντεο από τις τρυφερές οικογενειακές στιγμές της καθημερινότητάς τους.
Αυτήν την φορά ο Λέων Πατίτσας ανάρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια υπέροχη φωτογραφία όπου ποζάρει δίπλα στην σύζυγό του, Μαριέττα και τα παιδιά τους πάνω στις χιονισμένες πλαγιές.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.