Χωρίς ρεύμα Τήνος και Ανδρος λόγω κακοκαιρίας
Χωρίς ρεύμα είναι από το πρωί της Δευτέρας η Τήνος και η Ανδρος λόγω βλάβης στις γραμμές μεταφοράς εξαιτίας της κακοκαιρίας.
Χωρίς ρεύμα είναι από το πρωί της Δευτέρας η Τήνος και η Ανδρος λόγω βλάβης στις γραμμές μεταφοράς εξαιτίας της κακοκαιρίας.
Συγκεκριμένα, ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώσε ότι από σήμερα το πρωί έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση στην Άνδρο και στην Τήνο λόγω βλαβών που έχουν προκύψει στις δύο γραμμές μεταφοράς από τις οποίες τροφοδοτούνται τα δύο νησιά, εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων.
Σύμφωνα με τον διαχειριστή του δικτύου διανομής, αυτή την ώρα η ΔΕΗ επιχειρεί την επαναλειτουργία του Αυτόνομου Σταθμού Παραγωγής στην Άνδρο, προκειμένου να αποκατασταθεί άμεσα η ηλεκτροδότηση και στα δύο νησιά. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, το σύνολο των εργαζομένων του ΔΕΔΔΗΕ και της ΔΕΗ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποφυγή περαιτέρω ταλαιπωρίας των καταναλωτών.
Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση σχετικά με τις προσπάθειες για επανηλεκτροδότηση των δυο νησιών.
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρεις ανατροπές υπέρ των παιδιών
- Η Μολδαβία αποχώρησε από την ευρασιατική ομάδα ΚΑΚ της οποία ηγείται η Ρωσία



