Υπάρχουν και τα ζώδια που είναι… ταύροι στο κρεβάτι, όχι μόνο στον κύκλο. Υπάρχουν οι ιδανικοί εραστές

Σκορπιός

Οι ικανότητές τους στο κρεβάτι είναι αδιαμφισβήτητες, μια και όλοι θα συμφωνήσουν ότι οι Σκορπιοί είναι οι πιο «δυνατοί» εραστές. Είναι ιδιαίτερα γενναιόδωροι σεξουαλικά, τους αρέσουν οι δυνατές συγκινήσεις και ο έντονος μυστικισμός τους συμβάλλει πολύ στο να επιδίδονται χωρίς αναστολές σε αισθησιακά κόλπα.Έντονα παθιάρηδες θα ψάξουν τις πιο απόκρυφες γωνίες της ψυχής σας, μόνο και μόνο για να τους παραδοθείτε: Και το καταφέρνουν. Είναι ικανοί εραστές και το σεξουαλικό τους ταμπεραμέντο μπορεί να «χτυπήσει» αληθινή φλέβα.

Ταύρος

Αυτός ο εραστής λατρεύει τα σεξουαλικά παιχνίδια και είναι ίσως ο μόνος του ζωδιακού κύκλου που δίνει τόση σημασία σε όλες τις αισθήσεις κατά  τη διάρκεια του σεξ. Ένας Ταύρος θα  σας χαϊδέψει μέχρι να λιώσετε, θα σας φιλήσει μέχρι να πονέσετε και θα «επικοινωνήσει» χωρίς ταμπού κάθε σας φαντασίωση. Και το καλύτερο; Στο τέλος του σεξ θα σας κοιτάξει σαν να είστε το πιο υπέροχο πλάσμα του κόσμου.

Καρκίνος

Είναι τρυφερός, γλυκός και γοητευτικός. Ο Καρκίνος αλλάζει εντελώς εμφάνιση όταν είναι στο κρεβάτι. Γίνεται άλλος άνθρωπος και δεν τον αναγνωρίζεις. Του αρέσει το πάθος και το συναίσθημα αλλά έχει κι αυτός πολλά φετίχ τα οποία δε νιώθει άβολα να τα εκφράσει. Του αρέσει συνήθως να «υποτάσσεται» και σπάνια θα είναι πολύ «dominant». Αν πάλι έχει το «πάνω χέρι» θα είναι πολύ γλυκός (ναι κλασικός γλυκούλης Καρκίνος).  Ο άντρας θέλει να τον φιλάνε στον λαιμό ενώ η γυναίκα θέλει να ασχολούνται με το στήθος της.