Ο Μίκι Μάους φοράει Gucci!

Από το ντεμπούτο του με τον οίκο Gucci το 2015, ο καλλιτεχνικός διευθυντής Alessandro Michele επαναπροσδιορίζει συνεχώς την ιταλική φίρμα συνδυάζοντας τολμηρή εμφάνιση, τεχνογνωσία και εκκεντρικότητα. Η 25η Ιανουαρίου του 2020 σηματοδοτεί την έναρξη του κινεζικού νέου έτους, φέτος είναι η χρονιά του  αρουραίου, ο Alessandro Michele δημιούργησε μια συλλογή για να τιμήσει τον εικονικό χαρακτήρα του Walt Disney: Μίκι Μάους.

Ο Μίκι Μάους φοράει ξανά…. Gucci!

Αυτή είναι η τρίτη φορά που ο χαρακτήρας του Μίκι Μάους εμφανίζεται σε μια συλλογή Gucci. Το περίφημο ποντίκι παρουσιάστηκε στην Άνοιξη / Καλοκαίρι του 2019 και στην συλλογή της Ιταλικής ετικέτας Cruise 2020.

Τι θα δούμε στην συγκεκριμένη κολεξιόν;

Βασισμένο στο παιχνιδιάρικο πνεύμα Gucci, αυτή η unisex συλλογή προσφέρει τα πάντα, από κασκόλ μέχρι γυαλιά, τσάντες μέχρι παπούτσια, αλλά και ready to wear κομμάτια. Το κύριο σημείο αυτής της αποκλειστικής συλλογής; Η τσάντα καμβά Mini GG Supreme με την εκτύπωση «Mickey Mouse», μια λεπτή αναφορά σε ένα από τα υφάσματα που χρησιμοποιείται από το σπίτι στη δεκαετία του 1980.