Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τρίτη στο ΣΕΦ την Άλμπα Βερολίνου για την 19η αγωνιστική της Ευρωλίγκα (14/01, 21:00).
Ο προπονητής των Γερμανών, Αΐτο Ρενέσες, στάθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα της ομάδας του αλλά και στην πολύ καλή εικόνα του Ολυμπιακού στη Βαλένθια.
«Ξεκινήσαμε ένα σερί τεσσάρων εκτός έδρας παιχνιδιών. Μετά τον ημιτελικό με την Μπάμπεργκ, έχουμε τρία σερί ματς εκτός έδρας και στην Euroleague. Μία εβδομάδα γεμάτη ταξίδια, παιχνίδια και ξανά ταξίδια. Δεν υπάρχει χρόνος για προπόνηση ή ξεκούραση.
Την Τρίτη στον Πειραιά θα έχουμε περισσότερους διαθέσιμους παίκτες σε σχέση με το πρώτο ματς, αλλά ο Ολυμπιακός δεν είχε παιχνίδι το Σαββατοκύριακο και κέρδισε την Βαλένθια παίζοντας πολύ καλά», δήλωσε ο προπονητής της Άλμπα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.