Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Όταν πρέπει να αποδεχτείς ότι δεν του αρέσεις ερωτικά

Όταν πρέπει να αποδεχτείς ότι δεν του αρέσεις ερωτικά

Το να συνειδητοποιήσεις ότι αυτός που σου αρέσει δεν ενδιαφέρεται, δεν είναι μόνο απαραίτητο αλλά και αναγκαίο

H αποδοχή του γεγονότος ότι δε σε βλέπει ερωτικά, ρομαντικά κλπ θα κάνει καλό και σε εσένα, αλλά και σε εκείνον, επειδή προφανώς γίνεται ενοχλητικό από ένα σημείο και μετά να τον κάνεις να νιώθει αμήχανα και άβολα.

Γουστάρει άλλες

Προφανώς και θέλει άλλες από τη στιγμή που δεν του αρέσεις εσύ. Πρέπει να κατανοήσεις ότι δεν είναι υποχρεωμένος ούτε να μην κοιτάει άλλες επειδή εσύ τον γουστάρεις, ούτε να «μονάσει» επειδή εσύ έχεις ερωτικό θέμα μαζί του.

Σου μιλάει με φιλικό τρόπο

Καλώς ή κακώς, όσο ειλικρινές και ευθύ κι αν είναι ένα άτομο, όταν μιλάει με το αντικείμενο του πόθου του, ο τόνος του αλλάζει. Δεν θα σου μιλούσε, για παράδειγμα, όπως μιλάει στους φίλους του. Εκτός που, στην πραγματικότητα, συμβαίνει αυτό. Επειδή σε βλέπει σαν φίλη.

Δε σε έχει προτεραιότητά του

Επειδή είναι άλλο να πεις στους φίλους σου ότι δεν νιώθεις πως θέλεις να βγεις, οπότε θα κάτσεις σπίτι, και άλλο να το πεις στο άτομο που γουστάρεις. Δεν μπορείς να ρίξεις έτσι στα καλά καθούμενα άκυρο σε ραντεβού, εκτός κι αν έχει συμβεί κάτι σοβαρό. Αν, λοιπόν, έχεις λάβει αρκετές φορές εκείνο το μήνυμα που ξεκινάει με «να σου πω, μωρέ…», απλά δεν ενδιαφέρεται και τόσο.

Δεν ασχολείται μαζί σου

Κι αυτό είναι μεγάλο σημάδι, όσο ηλίθιο κι αν ακούγεται. Ας μην είμαστε υποκριτές, τα social media είναι σημαντικά στα πάντα πλέον. Πόσο μάλλον στο φλερτ. Αν, λοιπόν, η τελευταία φορά που το προφίλ του αλληλεπίδρασε με το δικό σου ήταν τρεις μήνες πριν, μην έχεις και πολλές ελπίδες…

Οι δικοί σου σου λένε ότι αδικείς τον εαυτό σου

Επειδή δεν αντέχουν να σε βλέπουν να βασανίζεσαι για κάποιον που – πιθανότατα – δεν έχει καν ιδέα πώς νιώθεις. Και, προφανώς, οι φίλοι μας πάντα ξέρουν καλύτερα από εμάς τι συμβαίνει, γιατί συμβαίνει και – το πιο σημαντικό – τι δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ.

Must in

Πώς θα κυμανθούν οι αυξήσεις των μισθών μέχρι το 2027 - Ο ρόλος των συλλογικών συμβάσεων εργασίας

Αυξήσεις αναμένεται να σημειωθούν στα προσεχή έτη, με στόχο την διαμόρφωση του κατώτατου μισθού στα 950 ευρώ μέχρι το 2027

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2024