Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Ποιες θέσεις παίζονται

Άρης: Ποιες θέσεις παίζονται

Ο Ένινγκ δεν έχει αποφασίσει ακόμα για τον αντικαταστάτη του Κόρχουτ, ενώ περιμένει και τον Γκάμα, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Πανιώνιο.

Στη τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Άρη για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Μίκαελ Ένινγκ θα συνεχίσει τις δοκιμές του σε οτι αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο κυριακάτικο παιχνίδι, ενώ φαίνεται οτι δεν έχει αποφασίσει ακόμα για δυο θέσεις.

Ο Κόρχουτ θα εκτίσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι την μια αγωνιστική της ποινής του και αναζητείται ο αντικαταστάτης του για το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.

Μοναδικός αριστερός μπακ στο ρόστερ του Άρη είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή ο νεαρός Παναγιώτης Σενγκέργκης, ενώ υπάρχει και η λύση να παίξει κατ’ ανάγκη εκεί ο Ούγκο Σόουζα.

Ακόμα ο προπονητής του Άρη περιμένει να δει αν θα έχει στη διάθεση του τον Γκάμα, που αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο. Σε περίπτωση που ο Πορτογάλος δεν προλάβει να αγωνιστεί ,τότε τη θέση του στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής διεκδικούν οι Μανσίνι και Ντιγκινί.

Only in

Έξι μέρες στη Ζάκυνθο: Το Φθινόπωρο του Έλληνα τουρίστα

Το Φθινόπωρο παραδοσιακά ήταν η περίοδος που οι τουριστικές τιμές ήταν χαμηλότερες. Αυτό δείχνει να μην ισχύει πλέον, με άμεσο αντίκτυπο για τον Έλληνα που θέλει να κάνει πιο οικονομικές διακοπές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024