Στη τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Άρη για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Μίκαελ Ένινγκ θα συνεχίσει τις δοκιμές του σε οτι αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο κυριακάτικο παιχνίδι, ενώ φαίνεται οτι δεν έχει αποφασίσει ακόμα για δυο θέσεις.
Ο Κόρχουτ θα εκτίσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι την μια αγωνιστική της ποινής του και αναζητείται ο αντικαταστάτης του για το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.
Μοναδικός αριστερός μπακ στο ρόστερ του Άρη είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή ο νεαρός Παναγιώτης Σενγκέργκης, ενώ υπάρχει και η λύση να παίξει κατ’ ανάγκη εκεί ο Ούγκο Σόουζα.
Ακόμα ο προπονητής του Άρη περιμένει να δει αν θα έχει στη διάθεση του τον Γκάμα, που αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο. Σε περίπτωση που ο Πορτογάλος δεν προλάβει να αγωνιστεί ,τότε τη θέση του στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής διεκδικούν οι Μανσίνι και Ντιγκινί.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονακό και πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι να λυθούν.
Η Μισέλ Γιο απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ και ο στενός της φίλος Ρίτσαρντ Σιάο ήταν στο πλευρό της σε αυτή τη σπουδαία στιγμή της καριέρας της.
Ο Λανουά πιέζει για την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας του στο πόστο του αρχιδιαιτητή, όμως ο ίδιος και συνεργάτες του πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Μάιο. Μέχρι τότε δίνουν εξετάσεις
MVP με διαφορά, δύο γκολάρες και ισοφάριση ενός στοιχειωμένου ρεκόρ είναι το ρεζουμέ του εντυπωσιακού ευρωπαϊκού ντεμπούτου του Ανδρέα Τεττέη με τον Παναθηναϊκό.