Στα 18 της χρόνια, η Μπίλι Άιλις φαίνεται πως έχει πετύχει τα πάντα: έχει κυκλοφορήσει 2 άλμπουμ, έγινε διάσημη σε όλο τον πλανήτη πριν καν ενηλικιωθεί, έγινε η πρώτη γυναίκα που βραβεύτηκε με Grammy στις τέσσερις μεγαλύτερες κατηγορίες και έχει πάνω από 52 εκατομμύρια followers στο Instagram.

Εκτός από καταπληκτική τραγουδίστρια, η χαρισματική 18χρονη είναι διάσημη και για το ξεχωριστό της στυλ και έχει αναδειχθεί σε fashion icon.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν το γεγονός ότι φιλοξενείται στο εξώφυλλο του τεύχους Μαρτίου της αμερικανικής Vogue.

Τα τέσσερα εξώφυλλα

Τη Δευτέρα, το πλέον επιδραστικό περιοδικό στον κόσμο της μόδας αποκάλυψε τα τέσσερα διαφορετικά εξώφυλλα με την τραγουδίστρια του «Bad Guy» που εμφανίζεται φορώντας Gucci, Versace, Prada Linea Rossa και Louis Vuitton.

Οι φωτογραφίες των τριών εξωφύλλων είναι δουλειά τριών διαφορετικών φωτογράφων.

Sτο τέταρτο εξώφυλλο, μόνο στην online έκδοση του περιοδικού – φιγουράρει η μορφή της Άιλις σε σκίτσο της Nastya Kovtun, μιας 16χρονης φαν άρτιστ από τη Ρωσία την οποία επιστράτευσε η Vogue όταν ανακάλυψε μέσω Instagram τη δουλειά της.

Φυσικά, το εξώφυλλο συνοδεύει και αναλυτικό άρθρο για τη νεαρή τραγουδίστρια, όπου η ίδια και οι γονείς της μιλούν για την τέχνη της, το στυλ της, τα ερεθίσματά της και τους φανατικούς θαυμαστές της.

Η Vogue σχολιάζει το αντισυμβατικό στυλ της το οποίο περιγράφει ως «οπλοστάσιο τοξικών χρωμάτων, χαοτικών prints και υποκατάστατων ευρωπαϊκών πολυτελών brands».

Η Μπίλι Άιλις θα ερμηνεύσει ζωντανά επιτυχίες της στην τελετή των Όσκαρ σε λίγες ημέρες,, όπως ανακοίνωσαν προ ημερών οι διοργανωτές.