Δεν είναι λίγες οι φορές που ατάκες παικτών του Ρουκ Ζουκ, προκαλούν γέλιο και γίνονται viral κάνοντας το γύρο του Διαδικτύου.
Αυτή τη φορά όμως, ήταν ένα σαρδάμ της Ζέτας Μακρυπούλια που χάρισε άφθονο γέλιο, τόσο στους παίκτες, όσο και στους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν το επεισόδιο.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.