Το προηγούμενο καλοκαίρι ο Πολ Πογκμπά έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν είχαν καμία πρόθεση να τον αφήσουν να φύγει αν δεν έφτανε στο σύλλογο μια πρόταση που θα ικανοποιούσε στο ακέραιο τις οικονομικές τους απαιτήσεις.
Παρά το ενδιαφέρον που υπήρχε από Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους, η αδιαπραγμάτευτη στάση των Άγγλων δεν τους άφησε επιλογή, με τις δυο ομάδες να κάνουν πίσω και τον Γάλλο να παραμένει… φυλακισμένος τη φετινή σεζόν στο Μάντσεστερ.
Ενόψει της επόμενης μεταγραφικής περιόδου, πάντως, ο Πογκμπά ετοιμάζεται για ακόμη μια… ηρωική έξοδο, αφού έχει πάρει την απόφαση να συνεχίσει να ασκεί πιέσεις προκειμένου να αποχωρήσει από το «Ολντ Τράφορντ» το συντομότερο δυνατό.
Όπως αναφέρει, μάλιστα η «Manchester Evening News», ο 26χρονος μέσος έχει κάνει σαφείς τις προθέσεις του και στους συμπαίκτες του, ξεκαθαρίζοντας πως πλέον χρειάζεται μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.
Πλέον, μένει να φανεί αν η Γιουνάιτεντ θα δεχτεί να τον παραχωρήσει το επόμενο καλοκαίρι, δεδομένου πως πλέον έχει στο ρόστερ της το πρώην «διαμάντι» της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μπρούνο Φερνάντες.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.