Ο Χιλάλ Σουντανί τραυματίστηκε στο γόνατο στο παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό, έγινε αναγκαστική αλλαγή και υπάρχει ανησυχία στο στρατόπεδο των ερυθρόλευκων.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Περιστέρι τον Ατρόμητο για την 23η αγωνιστική της Super League και η ατυχία «χτύπησε» για άλλη μια φορά τους ερυθρόλευκους.
Συγκεκριμένα, στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με την ομάδα του Σάββα Παντελίδη και πιο συγκεκριμένα στο 15ο λεπτό, ο Χιλάλ Σουντανί τραυματίστηκε στο γόνατο και ο Πέδρο Μαρτίνς προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή, περνώντας στη θέση του τον Κώστα Φορτούνη στο 18′.
Ο Αλγερινός επιθετικός είχε έντονες ενοχλήσεις στο γόνατο μετά από άσχημο πάτημα σε κόντρα, με τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο να περνάει στον αγωνιστικό χώρο για τις πρώτες βοήθειες και να ζητάει να γίνει αλλαγή.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο γιατρός των ερυθρόλευκων είπε στον Σουντανί ότι πρέπει να βγει και ο Αλγερινός έγινε έξαλλος, όμως εν συνεχεία αποχώρησε, με τον τραυματισμό του να προκαλεί έντονη ανησυχία στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Η Euroleague έκανε γνωστούς τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού κόντρα στην Έφες, και του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μακάμπι.
Ο Ολυμπιακός με το τρίποντο κόντρα στη Λεβερκούζεν «φτιάχνει» ακόμη περισσότερο το ευρωπαϊκό του μέλλον – Πώς μπορεί να βρεθεί απευθείας στην επόμενη League Phase του Champions League