Oscars 2020 : Στη Ρενέ Ζελβέγκερ το βραβείο Α’ γυναικείου ρόλου
Η εμβληματική ηθοποιός Ρενέ Ζελβέγκερ ήταν η νικήτρια της κατηγορίας για τον Α' γυναικείο ρόλο στα φετινά Oscar
- «Το μετρό καταστρέφει τη μοναδική πλατεία και μας διώχνει από τη γειτονιά» εξηγεί κάτοικος των Εξαρχείων στο in
- Το καλό κρασί δεν πουλάει πια και αυτός είναι ο λόγος
- Οι προφητείες της Μπάμπα Βάνγκα που βγήκαν αληθινές, η «δυστοπία» και η πρόβλεψη για το 2025
- Κλιμακώνεται η ένταση: Το Πακιστάν βομβάρδισε το Αφγανιστάν - Τουλάχιστον 46 νεκροί
Η εμβληματική ηθοποιός Ρενέ Ζελβέγκερ ήταν η νικήτρια της κατηγορίας για τον Α’ γυναικείο ρόλο στα φετινά Oscar.
Η 50χρονη ηθοποιός, φαβορί από την πρώτη στιγμή, κατέκτησε το αγαλματίδιο για την ερμηνεία της ως Τζούντι Γκάρλαντ, στην ομώνυμη ταινία.
It’s official! #Oscars pic.twitter.com/YfS5W0esob
— The Academy (@TheAcademy) February 10, 2020
Η βραβευμένη με Όσκαρ Ρενέ Ζελβέγκερ, ένιωσε, ένα αίσθημα βαριάς ευθύνης υποδυόμενη την θρυλική ηθοποιό και τραγουδίστρια, Τζούντι Γκάρλαντ όσο πιο πιστά μπορούσε στην ταινία «Judy», η ξεκίνησε το ταξίδι της την Τρίτη 10/9 στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο, όπου και καταχειροκροτήθηκε.
Η ταινία σκιαγραφεί τους τελευταίους έξι μήνες της ζωής της Τζούντι Γκάρλαντ, όταν έφθασε στο Λονδίνο το 1968 για να τραγουδήσει, στο πλαίσιο μιας sold-out περιοδείας με στόχο να βελτιώσει την οικονομική της κατάσταση.
Εν μέσω μιας τρικυμιώδους δικαστικής διαμάχης με τον τέταρτο σύζυγό της και συνοδευόμενη στην περιοδεία της από τον πέμπτο και τελευταίο σύζυγό της Μίκι Ντι, τον οποίο υποδύεται ο Φιν Γούιτροκ, η Τζούντι Γκάρλαντ δίνει μάχη εναντίον της κατάθλιψης, της αγχώδους διαταραχής και του εθισμού.
Η πρωταγωνίστρια της ταινίας Ρενέ Ζελβέγκερ χαρακτήρισε τον ρόλο της ως «ένα είδος διαρκούς εξερεύνησης» ανάμεσα στο δημόσιο πρόσωπο και στις προσωπικές εμπειρίες της Τζούντι Γκάρλαντ.
«Υπάρχουν πολλές παράμετροι που είναι μη διαπραγματεύσιμες και έχουν καταγραφεί δημοσίως και μέσα από τα λόγια της ίδιας της Τζούντι. Επομένως νιώθεις κατά κάποιον τρόπο μια αίσθηση ευθύνης για να τα αναπαραστήσεις με όσο πιο αυθεντικό τρόπο μπορείς.
Και έπειτα τα υπόλοιπα ήταν αρκετά δύσκολο να τα γνωρίζω γιατί μιλάμε για πολύ ιδιωτικές στιγμές που δεν έχουν γίνει γνωστές και είναι μια ερμηνεία του πώς θα μπορούσε, υπό εκείνες τις συνθήκες, να βιώνει τις εμπειρίες αυτές ο άνθρωπος που τις ζούσε», δήλωσε η Ρενέ Ζελβέγκερ.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις