Σάββατο 06 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
To Toyota C-HR σε νέες GR περιπέτειες επιδόσεων

To Toyota C-HR σε νέες GR περιπέτειες επιδόσεων

Το ιαπωνικό μοντέλο πρόκειται να αποκτήσει μια νέα έκδοση με την επιμέλεια της Gazoo Racing, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία που έφερε μαζί το πανίσχυρο GR Yaris των 272 ίππων.

Μια έκδοση επιδόσεων με την επιμέλεια της Gazoo Racing πρόκειται να αποκτήσει το ιδιάζουσας σχεδίασης crossover των Ιαπώνων, στοχεύοντας στην περαιτέρω διεύρυνση του ήδη διόλου ευκαταφρόνητου κοινού του.

Αν και προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί κατά πόσο το GR C-HR θα αποτελέσει μέλος της τρέχουσας γενιάς του μοντέλου ή θα ενταχθεί στη δεύτερη γενιά του η οποία αναμένεται από το 2021, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι θα αξιοποιήσει ένα ανάλογο μηχανικό σύνολο με το πρόσφατο τετρακίνητο GR Yaris.

Ο λόγος φυσικά για τον τρικύλινδρο κινητήρα βενζίνης των 1.618 κ.εκ. με απόδοση 272 ίππους ο οποίος όπως έχει ήδη γίνει γνωστό θα αξιοποιηθεί επίσης και σε μια έκδοση επιδόσεων της Corolla με την επιμέλεια της Gazoo Racing.

Στην περίπτωση ωστόσο του GR C-HR το παραπάνω σύνολο αναμένεται να χρησιμοποιηθεί σε μια υποδεέστερη εκδοχή ισχύος πέριξ των 250 ίππων.

Όπως και να έχει με την απόδοση ισχύος, το σίγουρο είναι ότι ο κινητήρας δεν θα αποτελέσει το μοναδικό σημείο βελτίωσης της έκδοσης επιδόσεων του ιαπωνικού crossover το οποίο αναμένεται να επωφεληθεί από νέα αμορτισέρ, αναβαθμισμένο σύστημα διεύθυνσης, ικανότερα φρένα και φυσικά μια ακόμα επιθετικότερη προσέγγιση στην αισθητική του η οποία με δεδομένο το σχεδιαστικό status του C-HR προδιαγράφεται συναρπαστική.

Sports in

Και Βεζένκοφ και… «μπαμ» για τον Ολυμπιακό

Μετά τη «βόμβα» με Βεζένκοφ, στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού βρίσκεται πλέον ο Εβάν Φουρνιέ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Ιουλίου 2024