Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός και έχει γρήγορη… επούλωση είναι αυτό του Γιώργου Πρίντεζη.
Ο εκ των αρχηγών των Ερυθρόλευκων συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας του, βγάζοντας μέρος αυτών και μετράει αντίστροφα για να ενσωματωθεί πλήρως στα πλάνα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Ο Πρίντεζης θα προλάβει κανονικά το παιχνίδι με την Βιλερμπάν την επόμενη Πέμπτη (20/02) για την 25η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.
Στις προπονήσεις συμμετέχει και ο Σακίλ ΜακΚίσικ, του οποίου ακόμα το ζήτημα με την ελευθέρας του δεν έχει διευθετηθεί και δεν έχει… ξεμπλέξει από την Μπεσίκτας που εμμένει ότι είναι παίκτης της.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.