«Χαζομπαμπάς» ο Αντετοκούνμπο – Δεν σταματά να φωτογραφίζει τον γιο του
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! Και γιατί όχι άλλωστε, αφού πριν από δύο ημέρες «υποδέχτηκε» το νέο μέλος της οικογένειάς του!
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! Και γιατί όχι άλλωστε, αφού πριν από δύο ημέρες «υποδέχτηκε» το νέο μέλος της οικογένειάς του!
Ο έλληνας σούπερ σταρ έγινε πατέρας ενός υγιέστατου αγοριού και έσπευσε να μοιραστεί την ευτυχία του με τους ακόλουθούς του στα social media, μη μπορώντας να σταματήσει να τον φωτογραφίζει.
Ο Λίαμ Τσαρλς Αντετοκούνμπο απολαμβάνει τη ζεστασιά του Γιάννη και της Μαράια και ο αστέρας του NBA, ανέβασε νέα φωτογραφία στο Instagram με τον μπέμπη!
Το όνομα αυτού…
Στην ανάρτησή του, μάλιστα, ο «Greek Freak» αποκάλυψε και το όνομα που θα λάβει το μωρό. Σύμφωνα με όσα έγραψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο γιος του θα λέγεται Λίαμ Τσαρλς Αντετοκούνμπο.
Το μεσαίο όνομα του junior Αντετοκούνμπο, το Τσαρλς, είναι αυτό που είχε ο αδικοχαμένος πατέρας του, που έφυγε από τη ζωή πριν από 2,5 χρόνια σε ηλικία 53 ετών.
- Ιστορία ή θρύλος – Υπήρξε ποτέ η χαμένη Ατλαντίδα;
- Τα 11 βήματα που ξεκλειδώνουν τον ΕΝΦΙΑ – Η διαδικασία έκδοσης των εκκαθαριστικών
- Εκτός κυβέρνησης οι απρόθυμοι υπουργοί
- «Θα το μισήσουν»: Ο μεγάλος φόβος του Τζορτζ Κλούνεϊ για την ξαφνική αλλαγή στην εμφάνισή του
- Στο Μισθοδικείο η επαναφορά 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο
- Καίτη Κωνσταντίνου: Και ποιος δεν έχει πει ατάκες της Σωσώς από τα «Εγκλήματα» δίνοντας ένα ρεσιτάλ κακίας;