Τρίτη 23 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ωδή στον μινιμαλισμό το σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν στην Καλιφόρνια

Ωδή στον μινιμαλισμό το σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν στην Καλιφόρνια

Η Κιμ Καρντάσιαν αποκάλυψε το «μινιμαλιστικό ύφος» του σπιτιού στην Καλιφόρνια, το οποίο οι Axel Vervoordt και Vincent Van Duysen σχεδίασαν για αυτήν και τον σύζυγό της, Κάνιε Γουέστ

Η Κιμ Καρντάσιαν αποκάλυψε το «μινιμαλιστικό ύφος» του σπιτιού στην Καλιφόρνια, το οποίο οι Axel Vervoordt και Vincent Van Duysen σχεδίασαν για αυτήν και τον σύζυγό της, Κάνιε Γουέστ.

Η διάσημη τηλεπερσόνα δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram, ανακοινώνοντας ότι το σπίτι της στην Καλιφόρνια, θα κοσμήσει το εξώφυλλο του πασίγνωστου περιοδικού «Architectural Digest», κάτι το οποίο όπως η ίδια παραδέχτηκε ότι «πάντα ονειρευόταν».

Μια ματιά στο σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Γουέστ στην Καλιφόρνια

Από τις φωτογραφίες του σπιτιού των Καρντάσιαν – Γουέστ, που είδαν το φως της δημοσιότητας, βλέπουμε εσωτερικά σε παστέλ χρωματική παλέτα: περιλαμβάνουν χολ – στο οποίο η πρόσβαση είναι εφικτή με μια καμπυλωτή κλίμακα με κουπαστή – και ένα κυκλικό ξύλινο τραπέζι.

Σε κάποιες φωτογραφίες διακρίνουμε μεγάλο χολ με αψιδωτό ταβάνι και παράθυρα γύρω.

Σε άλλες, βλέπουμε γωνιά διακοσμημένη με ρουστίκ ξύλινο τραπέζι και διακοσμητικά στολίδια, ένα καθόλου ογκώδες τραπέζι φαγητού το οποίο περιβάλλεται από πάγκο με μαξιλάρια από τη μία πλευρά και ρατάν καρέκλες από την άλλη. Υπάρχει χώρος με κρεμ τοίχους, οι οποίοι «συνομιλούν» με ένα μεγάλο φωτιστικό και μια καμπυλωτή καρέκλα με σκούρα ξύλινα πόδια.

Στο photoset φιγουράρει επίσης η μεγάλη πισίνα καθώς και το όλο ροζ υπνοδωμάτιο που σχεδιάστηκε για το μεγαλύτερο από τα τέσσερα παιδιά της Κιμ και του Κάνιε, τη North West (αυτό είναι το όνομά της).

Το κεφαλάρι του κρεβατιού έχει το σχήμα πεταλούδας και από τη μία και την άλλη πλευρά του στέκονται παραστάτες δύο καθρέφτες.

Για να εορτάσει το τεύχος του Μαρτίου, το Architectural Digest δημοσίευσε ακόμα μία φωτογραφία του ολόλευκου δωματίου όπου θα παίζουν τα παιδιά και το οποίο είναι εξοπλισμένο με μαξιλάρια σε σχήμα ζώων που σχεδίασε η Isabel Rower.

View this post on Instagram

“This house may be a case study, but our vision for it was built around our family,” insists Kanye West of the otherworldly oasis he and wife @kimkardashian crafted alongside #AD100 designer @axelvervoordt. One might wonder about the challenges of raising four small children in such a pristine, cream-colored environment, but Kim and Kanye are quick to point out that the house is eminently kid-friendly. Above, the family is pictured in a room devoted exclusively to a gargantuan, creature-like soft sculpture fashioned by artist Isabel Rower. Asked whether the space is a playroom or an art installation, Kanye demurs: “Everything we do is an art installation *and* a playroom.” . Visit the link in our profile to take a tour of the home. Photo by @jackie_nickerson; text by @mayer.rus

A post shared by Architectural Digest (@archdigest) on

Sports in

Οι λίγκες και οι παίκτες στα «χαρακώματα» με την FIFA – Επιστολή στην Κομισιόν κατά της ομοσπονδίας

Το κλίμα «μυρίζει μπαρούτι» και οι λίγκες μαζί με την παγκόσμια ένωση παικτών, ζητούν από την Κομισιόν να παρέμβει βάζοντας φρένο στα πλάνα της FIFA

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Ιουλίου 2024