Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Μάντσεστερ Σίτι- Γουέστ Χαμ 2-0

Μάντσεστερ Σίτι- Γουέστ Χαμ 2-0

Στο πρώτο παιχνίδι μετά την τιμωρία της UEFA, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε εύκολα και απλά 2-0 της Γουέστ Χαμ στο «Έιτιχαντ», έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Η τιμωρία της UEFA μπορεί να έχει «παγώσει» τις τελευταίες μέρες το κοινό της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά ο Κέβιν Ντε Μπρόινε με γκολ και ασίστ φρόντισε να το «ζεστάνει».

Οι «πολίτες» στο τελευταίο παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής της Premier League, επικράτησαν 2-0 της Γουέστ Χαμ και πήγαν στο +4 από την δεύτερη Λέστερ. Βέβαια όλα αυτά στον αγωνιστικό χώρο. Γιατί αναμένεται και η απόφαση της Premier League, όσον αφορά την αφαίρεση βαθμών.

Τα πανό με το σύνθημα «UEFA MAFIA» των φιλάθλων της Σίτι έδιναν ένα τόνο… διαμαρτυρίας, «πεισμώνοντας» την ομάδα του Γκουαρδιόλα, η οποία μέσα στον αγωνιστικό χώρο ήταν  κυρίαρχη.

MΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Οταμέντι, Λαπόρτ (65’ Στόουνς), Μεντί, Ρόδρι, Νταβίντ Σίλβα (85’ Φόντεν), Ντε Μπρόινε (79’ Γκιντογκάν), Μπερνάρντο Σίλβα, Ζέσους, Αγουέρο.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Ντιόπ, Ογκμπόνα, Φρέντερικς (60’ Σαμπαλέτα), Κρέσγουελ, Μαζουακού, Σνόντγκρας (80’ Μπόουεν), Νόουμπλ, Ράις, Σούτσεκ, Αντόνιο.

Sports in

Εύκολη κλήρωση για την ΑΕΚ στο 3ο προκριματικό του Conference League

Η ΑΕΚ έμαθε το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλός της στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League αν προκριθεί.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024