![Τσικνοπέμπτη στα Βλάχικα Βάρης και οι ψησταριές έχουν πάρει φωτιά](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2020/02/23475613_BBQ-MEAT.jpg)
Τσικνοπέμπτη στα Βλάχικα Βάρης και οι ψησταριές έχουν πάρει φωτιά
Στα Βλάχικα της Βάρης οι ψησταριές έχουν πάρει φωτιά και περιμένουν ντόπιους και Αθηναίους να δοκιμάσουν τα νόστιμα και μυρωδάτα παϊδάκια, την πιο αγαπημένη μέρα των καλοφαγάδων, την Τσικνοπέμπτη
Spotlight
-
Υπήρξε σχέδιο δολοφονίας του Τραμπ από το Ιράν, μεταδίδει το CNN
-
Οι 8 περιοχές που θα πιάσουν 43άρια τις επόμενες μέρες - Έως πότε θα διαρκέσει ο καύσωνας
-
Μοντέλο του OnlyFans λανσάρει το δικό της κρασί – Ως «icon» της ποδολαγνείας πατάει η ίδια τα σταφύλια
-
Ο «Χάτσικο» της Ελλάδας – Σκύλος περιμένει έξω από νοσοκομείο στα Τρίκαλα τον ιδιοκτήτη του που πέθανε
Στα Βλάχικα της Βάρης οι ψησταριές έχουν πάρει φωτιά και περιμένουν ντόπιους και Αθηναίους να δοκιμάσουν τα νόστιμα και μυρωδάτα παϊδάκια, την πιο αγαπημένη μέρα των καλοφαγάδων, την Τσικνοπέμπτη.
Ο Γιάννης Χουνταλάς, ιδιοκτήτης ταβέρνας μίλησε στην κάμερα του MEGA, όπου έκανε επίδειξη των μαγειρικών του ικανοτήτων «σφάζοντας» αρνίσια και προβατίσια παϊδάκια.
Τέτοια μέρα λοιπόν, το ερώτημα που απασχολεί τους λάτρεις του κρέατος είναι ποια παϊδάκια κόβονται πιο εύκολα και πώς μαγειρεύονται.
Την απάντηση δίνει ο ιδιοκτήτης και μερακλής μάγειρας, ο οποίος από το πρωί έχει ξεκινήσει τις ετοιμασίες για να υποδεχτεί τους πεινασμένους πελάτες του.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις