Τσικνοπέμπτη στα Βλάχικα Βάρης και οι ψησταριές έχουν πάρει φωτιά
Στα Βλάχικα της Βάρης οι ψησταριές έχουν πάρει φωτιά και περιμένουν ντόπιους και Αθηναίους να δοκιμάσουν τα νόστιμα και μυρωδάτα παϊδάκια, την πιο αγαπημένη μέρα των καλοφαγάδων, την Τσικνοπέμπτη
- Μεθοδεύσεις και προσπάθειες επηρεασμού των ιατροδικαστών στο συγκλονιστικό θρίλερ της Αμαλιάδας
- Πόσο θα κοστίσει στην τσέπη των Ελλήνων αν ενεργοποιηθεί η «βόμβα» Τραμπ για 5% του ΑΕΠ σε αμυντικές δαπάνες
- Σε επιφυλακή η Ελλάδα μετά τη σοκαριστική επίθεση στο Μαγδεμβούργο – Τα μέτρα που λαμβάνει
- Νέο αντιμονοπωλιακό πλήγμα για τη Google – Στο στόχαστρο των ιαπωνικών αρχών
Στα Βλάχικα της Βάρης οι ψησταριές έχουν πάρει φωτιά και περιμένουν ντόπιους και Αθηναίους να δοκιμάσουν τα νόστιμα και μυρωδάτα παϊδάκια, την πιο αγαπημένη μέρα των καλοφαγάδων, την Τσικνοπέμπτη.
Ο Γιάννης Χουνταλάς, ιδιοκτήτης ταβέρνας μίλησε στην κάμερα του MEGA, όπου έκανε επίδειξη των μαγειρικών του ικανοτήτων «σφάζοντας» αρνίσια και προβατίσια παϊδάκια.
Τέτοια μέρα λοιπόν, το ερώτημα που απασχολεί τους λάτρεις του κρέατος είναι ποια παϊδάκια κόβονται πιο εύκολα και πώς μαγειρεύονται.
Την απάντηση δίνει ο ιδιοκτήτης και μερακλής μάγειρας, ο οποίος από το πρωί έχει ξεκινήσει τις ετοιμασίες για να υποδεχτεί τους πεινασμένους πελάτες του.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις