Τσικνοπέμπτη στα Βλάχικα Βάρης και οι ψησταριές έχουν πάρει φωτιά
Στα Βλάχικα της Βάρης οι ψησταριές έχουν πάρει φωτιά και περιμένουν ντόπιους και Αθηναίους να δοκιμάσουν τα νόστιμα και μυρωδάτα παϊδάκια, την πιο αγαπημένη μέρα των καλοφαγάδων, την Τσικνοπέμπτη
- Πώς θα λάβουν προσαύξηση στη σύνταξη οι εργαζόμενοι συνταξιούχοι
- Ναζιστική συγκέντρωση σε παράσταση για την Άννα Φρανκ στις ΗΠΑ - Κρατούσαν σημαίες με αγκυλωτούς σταυρούς
- Αυτή ήταν η τελευταία καταχώρηση της βασίλισσας Ελισάβετ στο ημερολόγιό της λίγο πριν πεθάνει
- Μηνύματα ή κλήσεις: Τι προτιμάει η Gen Z;
Στα Βλάχικα της Βάρης οι ψησταριές έχουν πάρει φωτιά και περιμένουν ντόπιους και Αθηναίους να δοκιμάσουν τα νόστιμα και μυρωδάτα παϊδάκια, την πιο αγαπημένη μέρα των καλοφαγάδων, την Τσικνοπέμπτη.
Ο Γιάννης Χουνταλάς, ιδιοκτήτης ταβέρνας μίλησε στην κάμερα του MEGA, όπου έκανε επίδειξη των μαγειρικών του ικανοτήτων «σφάζοντας» αρνίσια και προβατίσια παϊδάκια.
Τέτοια μέρα λοιπόν, το ερώτημα που απασχολεί τους λάτρεις του κρέατος είναι ποια παϊδάκια κόβονται πιο εύκολα και πώς μαγειρεύονται.
Την απάντηση δίνει ο ιδιοκτήτης και μερακλής μάγειρας, ο οποίος από το πρωί έχει ξεκινήσει τις ετοιμασίες για να υποδεχτεί τους πεινασμένους πελάτες του.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις