Παναθηναϊκός: Πρόβλημα και με τον Μπέντιλ
Ο Γκαμπονέζος φόργουορντ ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και έμεινε εκτός προπόνησης. Αμφίβολοι για την Λάρισα οι Παπαγιάννης και Βουγιούκας.
Προβλήματα στους ψηλούς έχει ο Ρικ Πιτίνο. Μετά τους εμπύρετους Παπαγιάννη και Βουγιούκα, ένας ακόμα «πονοκέφαλος» ήρθε να προστεθεί για τον Αμερικανό τεχνικό του Παναθηναϊκού.
Ο Μπεν Μπέντιλ, περί ου ο λόγος, δεν προπονήθηκε την Παρασκευή με την υπόλοιπη ομάδα καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.
Ο Γκαμπονέζος φόργουορντ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα, δεν προκαλεί ανησυχία ο τραυματισμός του, όμως την ίδια ώρα οι Πράσινοι αντιμετωπίζουν… λειψανδρία στους ψηλούς.
Και αυτό επειδή οι Ίαν Βουγιούκας και Γιώργος Παπαγιάννης προέρχονται από πυρετό αμφότεροι, είναι αδύναμοι σωματικά και δεν είναι στο 100% της φυσικής τους κατάστασης.
Είναι αμφίβολοι για το ματς με την Λάρισα, ενώ ακολουθεί η διαβολοβδομάδα της Ευρωλίγκας, με τον Παναθηναϊκό να παίζει στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό και με την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ.
- Η αποτυχία φωνάζει: Ξέρουμε τι θα δούμε με τον Λανουά στην ΚΕΔ
- Τσιτσιπάς: «Δύσκολος αντίπαλος ο Μάχατς – Οι Έλληνες της Αυστραλίας είναι οι αγαπημένοι μου φαν» (vid)
- LIVE: Καϊράτ – Κλαμπ Μπριζ
- Φουλ για πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός, έπεσε ο Παναθηναϊκός – Οι πιθανότητες για τη regular season της Euroleague (pic)
- Άρης: O Χιμένεθ συναντήθηκε με τους αρχηγούς – Τι συζήτησαν
- «Air» Κωστούλας: Πόσο ψηλά έφτασε στο απίθανο «ψαλιδάκι» κόντρα στην Μπόρνμουθ (vids)
- Τσιτσιπάς – Μοτσιζούκι 3-1: Νίκη με ανατροπή και πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Australian Open
- Ο Τζολάκης και ο Μουζακίτης αποθέωσαν τον Κωστούλα, για το «ψαλιδάκι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442