Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
ΟΦΗ – Λαμία 3-0

ΟΦΗ – Λαμία 3-0

Οι Κρητικοί πραγματοποίησαν ένα εκπληκτικό 20λεπτο, κυριάρχησαν απόλυτα της Λαμίας και με τους Φιγκεϊρέδο (2'), Ναμπί (8') και Σεμέδο (20') «σφράγισαν» το εισιτήριο για τα πλέι οφ ως 5οι στην βαθμολογία!

Μεθυσμένη πολιτεία το Ηράκλειο της Κρήτης! Ένα 20λεπτο ήταν αρκετό για τον ΟΦΗ για να πετύχει τρία γκολ και να επικρατήσει με 3-0 της Λαμίας για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League και να προκριθεί στα πλέι οφ ως 5ος στην βαθμολογία, μετά την ήττα του Άρη από τον Ατρόμητο με 1-2!

Η ομάδα του Σίμου μπήκε δυνατά στο Γεντί Κουλέ, άνοιξε το σκορ με τον Φιγκεϊρέδο στο 2ο λεπτό για να ακολουθήσουν τα πανέμορφα γκολ  των Ναμπί (8ο λεπτό) και Σεμέδο (20ο λεπτό), για να ολοκληρωθεί έτσι ένα καυτό 20λεπτο, με το ματς να παίρνει τον δρόμο του και να μην έχει κάποια αλλαγή στο σκορ στα υπόλοιπα 70 λεπτά της αναμέτρησης.

Οι παίκτες του Σίμου από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης έδειξαν πόσο πολύ ήθελαν τον συγκεκριμένο αγώνα αφού τους οδηγούσε σε θέση πλέι οφ στην τελευταία αγωνιστική της Super League. Οι Κρητικοί… πάτησαν την Λαμία με το καλημέρα, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο Γεντί Κουλέ και μετά από παράλληλη σέντρα του Τσιλιανίδη, ο Φιγκεϊρέδο χρειάστηκε απλά να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και στο 2ο λεπτό να ανοίξει το σκορ στην Κρήτη.

Δεν σταμάτησαν όμως εκεί οι γηπεδούχοι. Μετά από 6 λεπτά ο Ναμπί πραγματοποίησε το 2-0, όταν με ένα φανταστικό σου πολύ έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα να απαναυφθεί στα δίχτυα του Επασί.

Το Γεντί Κουλέ είχε πάρει.. φωτιά, οι παίκτες του Σίμου είχαν αποκτήσει ψυχολογία και έκαναν ότι ήθελαν τους φιλοξενούμενους. Σε ένα 20λεπτο απόλυτης υπεροχής, ο ΟΦΗ πέτυχε ένα ακόμα εξαιρετικό γκολ, κάνοντας τρία τα τέρματά του, καθώς στο ο Σεμέδο πέρασε όλη την άμυνα της Λαμίας και με μονοκόματο δεξί σουτ πραγματοποίησε το 3-0 εν μέσω αποθέωσης.

Η πίεση παρέμεινε ίδια από τους Κρητικούς. Ο Νέιρα με σουτ στο 52ο λεπτό ανάγκασε τον Επασί σε εξαιρετική απόκρουση, ενώ ο Μαρινάκης δεν μπόρεσε στη συνέχει να ανοίξει κι άλλο την απόσταση των τερμάτων για τον ΌΦΗ.

Στο 65ο λεπτό ο Επασί μπλόκαρε το σουτ του Σεμέδο, με τα επόμενα λεπτά στην αναμέτρηση να είναι διαδικαστικά. Η Λαμία ήταν μακριά από τον καλό της εαυτό με τον ΟΦΗ να έχει επιβληθεί απόλυτα και να μην της δίνει χώρο για να αναπτύξει το παιχνίδι της.

Το μοναδικό άξιο αναφοράς στη συνέχεια της αναμέτρηση ήταν ένα άτσαλο μαρκάρισαμα του Αραβίδη στο 82ο λεπτό. Ο Έλληνας φορ της Λαμίας έπεσε με δύναμη στον Μαγιάδο, του βρήκε τα πόδια, με τον Κομίνη  δίνει απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο διαιτητής οδηγήθηκε στο VAR για να παρακολουθήσει και πάλι την φάση και τελικά πήρε πίσω την αποφασή του, δίνοντας κίτρινη κάρτα στον Αραβίδη. Ο ΟΦΗ κατέκτησε τους τρεις βαθμούς της νίκης και το Γεντί Κουλέ πήρε.. φωτιά, καθώς οι Κρητικοί πέρασαν στα πλέι οφ της Super League.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Γιαννούλης, Κουτρουμπής, Μαρινάκης (72′ Μπράουν), Κοροβέσης, Μεγιάδο, Νέιρα, Ναμπί (88′ Στάικος), Τσιλιανίδης, Σεμέντο, Φιγκεϊρέδο (80′ Μάνος).

ΛΑΜΙΑ: Επασί, Βάντερσον, Βύντρα, Αντέτζο, Ασίγκμπα, Σκόνδρας, Δημούτσος, Ρόμανιτς, Βασιλόγιαννης (46′ Μπεχαράνο), Αραβίδης (87′ Τιρόνε), Καραμάνος (57′ Βιγιάλμπα).

Sports in

Η ιδιαίτερη ανάλυση για τον Γουόκαπ: «Μπορεί να κάνει το… άλμα στο ΝΒΑ;»

Ο Τόμας Γουόκαπ, οι εμφανίσεις του στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική ομάδα και η ανάλυση για το ΝΒΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024