Η Τραμπζονσπόρ άφησε ελεύθερο τον Στάριτζ
Παρελθόν αποτελεί από την Τράμπζονσπορ αποτελεί ο Άγγλος επιθετικός Ντάνιελ Στάριτζ,
Ελεύθερος έμεινε ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ και της εθνικής Αγγλίας, Ντανιέλ Στάριτζ, αφού συμφώνησε την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Τραμπζονσπόρ, όπως έκανε γνωστό ο τουρκικός σύλλογος.
Εντάχθηκε στην Τραμπζονσπόρ υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο τον Αύγουστο, έχοντας από τότε επτά γκολ και τέσσερις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Το τελευταίο του γκολ ήταν στην συνάντηση (2-2) με την Μπεσίκτας τον Φεβρουάριο, πριν τραυματιστεί.
«Ευχαριστούμε τον Ντανιέλ Στάριτζ για την συνεισφορά του στον σύλλογό μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη μελλοντική του καριέρα», δήλωσε η τουρκική ομάδα στο Twitter.
Ο Ντάνιελ Στάριτζ είχε φέτος με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ επτά γκολ και τέσσερις ασίστ, σε 16 συμμετοχές.
- Καθαρά Δευτέρα: Τι να προσέξετε όσοι πετάξετε χαρταετό – Τα 3 βήματα της σωστής προετοιμασίας
- Ο έκπτωτος πρίγκιπας Άντριου, ένα μωρό και μια μπάλα σε σχήμα γυναικείου στήθους
- Χαράλαμπος Κατσιμήτρος: Η αναζήτηση της ουσίας
- Προστατευόμενο «Απάτητο Βουνό» χαρακτηρίστηκε η ορεινή περιοχή των Πρεσπών
- H Mundo Deportivo αποθεώνει τον Καρέτσα: «Ο Έλληνας Μέσι λάμπει, τον θέλει η μισή Ευρώπη» (pics)
- Ρωσία: Κινέζικο τουριστικό λεωφορείο βυθίστηκε σε παγωμένη λίμνη της Σιβηρίας – Τουλάχιστον 7 νεκροί

