Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Μακάμπι – Αναντολού Εφές 77-75

Μακάμπι – Αναντολού Εφές 77-75

Η Μακάμπι έκανε άλλο ένα… θαύμα, επιβλήθηκε της Αναντολού Εφές, που είχε την τύχη στα χέρια της, αλλά ο Λάρκιν αστόχησε στο τρίποντο.

Όταν στη δεύτερη περίοδο η Αναντολού Εφές έκανε… επίδειξη δύναμης, επικρατώντας με νταμπλ σκορ (31-15), πολλοί πίστεψαν ότι θα περάσουν κι από το Τελ Αβίβ. Λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο, εν προκειμένω τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος έχει περάσει το αμυντικό του δόγμα στους παίκτες της Μακάμπι. Το 77-75 ήρθε να επιβραβεύσει τους Ισραηλινούς, όχι μόνο για την προσπάθειά τους σ’ αυτά τα 40 λεπτά, αλλά συνολικά στη φετινή Ευρωλίγκα.

Στην επίθεση υπήρχε η απλή μέθοδος των τριών. Ο Ουιλμπέκιν δεν μπορεί παρά να είναι σημείο αναφοράς στο παιχνίδι της Μακάμπι. Δεν πέτυχε μόνο 21 πόντους, αλλά και τις δύο βολές που καθόρισαν τον νικητή. Ο Χάντερ «γέμισε» τη ρακέτα, κάνοντας άλλο ένα «νταμπλ νταμπλ», ενώ ο Ζούσμαν δείχνει ότι ο θόρυβος γύρω από το πρόσωπό του δεν είναι άνευ λόγου κι αιτίας.

Αν ο Ουιλμπέκιν έχει μια φορά επίδραση στο παιχνίδι της Μακάμπι, ο Λάρκιν έχει 10. Μόνο που απόψε ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής. Μπορεί να πέτυχε 10 πόντους, να μοίρασε 5 ασίστ, αλλά είχε 0/5 τρίποντα, με το τελευταίο να είναι και το πιο σημαντικό, καθώς έχασε την ευκαιρία να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Ο Μίτσιτς με τον Σίμον ήταν σαφώς πιο εύστοχοι, ο Μπομπουά έκανε καλό παιχνίδι, ο Πλάις πάλεψε, κέρδισε και (κυρίως) έχασε μάχες, αλλά όλα αυτά μικρή σημασία έχουν, καθώς η Μακάμπι ήταν αυτή που έφυγε με… γεμάτα χέρια.

Τα δεκάλεπτα: 21-11, 36-42, 57-59, 77-75.

Sports in

Τάισον: «Χαρούμενος που πήρα ακόμη ένα βραβείο, ανυπομονώ για τη νέα σεζόν» (pic)

Ο Τάισον αναφέρθηκε στο βραβείο του καλύτερου πασέρ του πρωταθλήματος, αλλά και στη νέα χρονιά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024